Netflix gizem dizisi The Fame Game yayında! Konusu, fragmanı

Netflix'in Hint yapımı gizem dizisi "The Fame Game" 1. sezonuyla platformdaki yerini aldı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Bir süper yıldızın hayatının sırlarını çözmeye hazır olun!

THE FAME GAME 1. SEZON YAYINDA!

Netflix'in Hint yapımı gizem dizisi "The Fame Game" 25 Şubat 2022 Cuma tarihinde 1. sezonuyla platformdaki yerini aldı.

Başroldeki Madhuri Dixit'e Sanjay Kapoor ve Manav Kaul'un eşlik ettiği bu sürekleyici aile dramasının sezonu 8 bölümden oluşurken; bölüm süreleri 44 ila 55 dakika arasında değişiyor.

THE FAME GAME NASIL BİR DİZİ?

Peki, The Fame Game'de izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

"Bollywood'un sevilen yıldızı efsanevi oyuncu Anamika Anand ortadan kayboldu..."

The Fame Game; Hindistan'ın en ünlü aktrisi ortadan kaybolunca yapılan arama çalışmalarının onun kusursuz gibi görünen hayatının ve ailesinin ardındaki acı gerçekleri ortaya çıkarma sürecini konu ediniyor.

Anamika aniden ortadan kaybolunca bir soruşturma açılır. Önceki haftalara dair geri dönüşler Anamika'nın sorunlu evliliğini ve evdeki can sıkıcı bir olayı açığa çıkarmaya başlar.

22-02/26/the-fame-game.jpeg

Sri Rao'nun senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Madhuri Dixit Nene, Sanjay Kapoor, Manav Kaul üçlüsüne Suhasini Muley, Lakshvir Saran, Muskkaan Jaferi, Rajshri Deshpande gibi isimler eşlik ediyor.

Yönetmen koltuğunda Bejoy Nambiar & Karishma Kohli ikilisinin oturduğu The Fame Game'in yapımcılığını ise Karan Johar, Apoorva Mehta, Somen Mishra, Sri Rao'dan oluşan bir ekip üstleniyor.

22-02/26/the-fame-game-foto.jpeg

"The Fame Game" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin