Yasak Elma Dizisine Çok İddialı Bir Kadın Oyuncu Dahil Oldu

Yasak Elma dizisinde yeni bir dönem başlıyor. Diziye çok iddialı bir kadın oyuncunun katılacağı açıklandı. Medyapım tarafından açıklanan yeni isim kim?

Yasak Elma, birkaç sezondur en iyi dizilerden biri olarak yoluna devam ediyor. Dizi, yeni sezonda iddialı rakipleri gelmiş olsa bile reyting listelerinde çok bir sıra kaybetmedi ve yine listelerde zirvelerde yer aldı. Dizinin bu süreçte ise sık sık değişiklik haberleriyle gündeme geldiğini gördük. Kimi zaman dizinin hikayesi kısmında değişiklikler oldu kimi zaman ise oyuncular için değişiklikler gördük. Şimdi ise diziye katılacak olan bir isim daha ortaya çıktı. Bu kez Yasak Elma’da Şebnem Dönmez’i göreceğiz.

Diziye yeni dahil olacak olan ünlü oyuncunun, nasıl bir rolü canlandıracağı konusunda da az da olsa bilgiler ortaya çıkmış durumda.

Yasak Elma’da Şebnem Dönmez Hangi Rolde Olacak?

Ünlü ismin dizide canlandıracağı karakter, Handan Kılıç olacak. Bu karaktere düşen görev ne olacak ya da tam olarak dizideki yeri ne olacak bunu bilmiyoruz. Artık işin orasındaki kısmını yeni bölümler yayınlandığı zaman göreceğiz.

Şimdilik fragmandan da yapılan çıkarıma göre karakterin Kumru’nun annesi rolünde olabileceği düşünülüyor.

Ama dediğimiz gibi bu sosyal medyada konuşulan iddia ve fragmanda gözüken bir ipucu gibi değerlendirilmekte. Kesin olarak karakterin nasıl bir rolle başlayacağı ve Yasak Elma’daki faktörünün ne kadar etkileyici olacağını bilmiyoruz.

22-02/26/ebnem-donmez-1645907243.jpg

Şebnem Dönmez’in diziye dahil olması noktasına gelecek olursak, ünlü oyuncunun Yasak Elma dizisini biraz daha güçlendireceği kesin. Beklentilerin şimdiden yüksek olduğunu görüyoruz zira ünlü oyuncunun daha önce çok iddialı yapımlarda çok iddialı rollerle izleyicilerin karşısına çıktığını da görmüştük.

Bakalım deneyimli isim bu kez ortaya koyacağı karakterde nasıl bir performans gösterecek?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin