Netflix komedi dizisi God's Favorite Idiot'un çekimleri yarıda kaldı! İşte nedeni!

Netflix'in yeni komedi dizisi "God's Favorite Idiot"un çekimleri beklenen süreden erken tamamlanırken bunun nedeni belli oldu!

Melissa McCarthy ve Ben Falcone'un başrolleri paylaştığı Netflix'in yeni komedi dizisi "God's Favorite Idiot"un çekimleri beklenen süreden erken tamamlanırken bunun nedeni belli oldu!

The Guardian'ın haberine göre; başlangıçta 16 bölüm olarak tasarlanan çekimler 8 bölümün ardından sonlandırıldı.

Bu durum görünüşe göre yapım ekibindeki birçok kişi için endişe yarattı. Oyuncu ekibine 16 haftalık çekim süresinin tamamı için ödeme yapıldığı bildirilirken, aniden kendilerini işsiz bulan Avustralyalı ekip üyelerine yalnızca çekim günleri için ödeme yapıldı.

Ancak dizi ekibine yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre 16 bölümün tamamı çekilecek olduğundan herhangi bir endişeye gerek yok.

GOD'S FAVORITE IDIOT'UN 16 BÖLÜMÜ İKİ PARÇADAN OLUŞACAK

Çekim sürecinin erken sonlanmasının tek nedeni, Netflix'in diziyi tek seferde değil 8'er bölümden oluşan iki parça halinde çekmeye karar vermesi.

21-06/13/gods-favorite-idiot.jpeg

Netflix'ten yapılan açıklama ise şu şekilde: "Gelecek yıl prömiyerini gerçekleştirecek olan God's Favorite Idiot'un sekiz bölümlük prodüksiyonunu tamamladık. Avustralya hepimize çok sıcak davrandı ve misafirperverlikleri için herkese minnettarız. Yaratıcı ortaklarımız Ben ve Melissa'nın yanı sıra muhteşem oyuncu kadromuz ve ekibimize bu diziyi hayata geçirme konusundaki sıkı çalışmaları ve özverileri için minnettarız."

GOD'S FAVORITE IDIOT NASIL BİR DİZİ?

McCarthy, Falcone, Usman Ally, Leslie Bibb, Yanic Truesdale, Kevin Dunn, Steve Mallory gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran God's Favorite Idiot'un hikayesi; farkında olmadan Tanrı'nın habercisi olan bir teknik destek çalışanına odaklanıyor.

21-06/13/gods-favorite-dizi.jpeg

McCarthy ve kocası Falcone, yapım şirketleri olan On the Day çatısı altında yönetmen Michael McDonald ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

God's Favorite Idiot'un ikinci kısım bölümlerinin ne zaman, nerede çekileceği henüz belli değil. 1. kısım Netflix yayın tarihi ilerleyen aylarda belli olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin