Bekleyiş sona erdi! Lupin 2. sezon Netflix'te!

Netflix'in popüler dizisi "Lupin"in 2. kısım bölümleri başladı! Yeni sezon detayları...

Bekleyiş sona erdi. Lupin yeni bölümleriyle Netflix'te!

Assane'ın, Hubert Pellegrini'den intikam alma arayışı ailesini paramparça etti. Köşeye sıkışan Assane, kendini tehlikeye atmak zorunda kalacak olsa da bundan sonra yeni bir plan düşünmek zorundadır...

LUPIN YENİ BÖLÜMLERİYLE GERİ DÖNDÜ!

Arsen Lüpen'in serüvenlerinden esinlenen kibar hırsız Assane Diop'un, oldukça varlıklı bir aile yüzünden haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için kolları sıvamasını konu edinen "Lupin" dizisinin 2. kısım bölümleri Netflix arşivine eklendi.

Lupin'in 1. kısım bölümleri 08 Ocak 2021'de izleyiciyle buluşmuştu. Dizinin 2. kısmı da 5 bölümden oluşuyor. Bölüm süreleri ise 41 ile 50 dakika arasında değişmekte.

Peki, yeni bölümlerde izleyiciyi neler bekliyor?

21-06/13/lupin-2-sezon-foto.jpeg

LUPIN 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni bölümlerde; Hubert ve adamları tarafından aranan Assane, Raoul'u bulmaya çalışır ve Hubert'in suçlarını açığa çıkarmak için büyük planını hazırlarken sürpriz bir müttefik kazanır. Normandiya'daki terk edilmiş bir malikânede, Leonard ile Assane arasında şiddet dolu bir hesaplaşma yaşanır.

George Kay & François Uzan ikilisinin yaratıcısı olduğu Lupin'in oyuncu kadrosunda Omar Sy'a (Assane) eşlik eden isimler şöyle: Ludivine Sagnier (Yüzbaşı Romain Laugier), Clotilde Hesme (Juliette Pellegrini), Nicole Garcia (Anne Pellegrini), Hervé Pierre (Hubert Pellegrini), Soufiane Guerrab (Youssef Guedira), Antoine Gouy (Benjamin Ferel), Fargass Assandé (Babakar Diop), Vincent Londez (Romain Laugier), Shirine Boutella (Sofia Belkacem).

Gaumont Television yapımcılığında hazırlanan Lupin'in ikinci kısım bölümlerinin yönetmen koltuğunda Ludovic Bernard ve Hugo Gélin ikilisi oturuyor.

21-06/13/lupin-2-kisim-afis.jpeg

LUPIN İLK ÇEYREĞİN EN POPÜLERİ OLMUŞTU!

Lupin, geçtiğimiz aylarda açıklanan verilere göre yılın ilk çeyreğinde, çıkışlarından itibaren geçen dört haftaları baz alındığında Netflix'in en çok izlenen yeni dizisi olmuştu.

76 milyon üye tarafından izlenerek zirveye yerleşen dizi; Fate: The Winx Saga, Who Killed Sara?, Ginny & Georgia, Firefly Lane, Cobra Kai gibi yapımları geride bırakmıştı.

"Lupin" (Netflix) 2. Kısım Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin