Fantastik anime Trese 1. sezonuyla Netflix'te! Trese nasıl bir dizi?

Filipin yapımı fantastik anime dizisi "Trese" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te başladı. Trese konusu, fragmanı, kadrosu...

"Bir zamanlar büyü, dünyada hayatın doğal bir parçasıydı. O çağ geride kaldı. İnsanlar anlamadıkları şeyden korkar. Bu yüzden ailemiz, her zaman insanlık ve doğaüstü arasındaki köprü olmuştur..."

DOĞAÜSTÜ ANİME "TRESE" BAŞLADI

Budjette Tan ve Kajo Baldisimo ikilisinin yaratıcısı olduğu çizgi romandan uyarlanan Filipin yapımı fantastik anime dizisi "Trese" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te başladı.

10 Haziran 2021 Perşembe günü Netflix platformuna eklenen dizinin 1. sezonu toplam 6 bölümden oluşuyor.

BASE Entertainment yapımcılığındaki Trese'nin 1. sezon bölümlerinin süreleri 25 ile 34 dakika arasında değişiyor.

21-06/13/trese-netflix-afis.jpeg

"TREME" NASIL BİR DİZİ?

Alexandra Trese'yi Shay Mitchell'ın seslendirdiği Trese'nin konusuna bakacak olursak;

Manila'nın yeraltı dünyası, karanlık ve doğaüstü güçlerin kontrolündedir. Alexandra Trese asayişi sağlamaya çalışsa da şehirde tehlike çanları giderek daha hızlı çalmaktadır.

Sezonun açılış bölümünde; bir hayaletin öldürülmesi ve tren yolcularının ortadan kaybolması üzerine yaptığı soruşturma Trese'yi iskeledeki bir aswang klanına ve yolsuzluk yapan bir yetkiliye götürür.

21-06/13/trese_netflix-foto.jpeg

Dizinin seslendirme kadrosunda Shay Mitchell dışında Dante Basco (Avatar: The Last Airbender), Darren Criss (Superman: Man of Tomorrow), Nicole Scherzinger (Moana), Manny Jacinto (The Good Place), Lou Diamond Phillips (Brooklyn Nine-Nine), Jon Jon Briones (Ratched) gibi isimler yer alıyor.

Uyarlama senaryoyu Zig Marasigan, Mihk Vergara, Tanya Yuson'dan oluşan yazar ekibi kaleme alırken; Jay Oliva, Tanya Yuson ve Shanty Harmayn projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"Trese" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin