Şafak Sezer Çile Bülbülüm Dizisi ile Dönüyor

Şafak Sezer, Çile Bülbülüm yapımı ile yeniden dönüş yapıyor. Yeni komedi dizisi için yapılan ilk açıklamalara göre proje dijitale yapılacak.

Oğulcan Özsezgi
13 Haziran 2021 - 06:02
Gündem

Komedi yapımlarından yakından tanıdığımız Şafak Sezer, bir süredir çok fazla dizi sektöründe yer almıyor. Ünlü komedyenin daha çok sinema filmleri ile karşımıza çıktığını görmekteyiz. Efsane bir Kolpaçino serisi ve buna eşlik eden benzeri komedi filmleri var. Benim hatırladığım ünlü oyuncunun komedi dizisi temalı son dizisi Alemin Kralı olmuştu. Aradan uzun süre geçmiş olsa da sonunda Şafak Sezer’i de yeni bir komedi dizisinde görme fırsatını bulacağız. Yeni dizi Çile Bülbülüm adıyla gelecek. Üstelik gerçekten usta oyuncuların yer alacağı bir kadro göreceğiz.

Çile Bülbülüm Dizisi, Dijitale Yapılan Bir İş Olacak

Olacak falan diyoruz ama son açıklamalara göre dizi zaten ilk bölümleri çekilmiş ve hazırlanmış. Bu sefer modaya uyulmuş ve televizyon ekranlarına değil de doğrudan dijitale yeni bir iş yapılmış.

21-06/13/diziler-4.jpg

Çile Bülbülüm dizisinin hangi dijital platformda yayınlanacağı net değil ama dizinin ilk sezonunun 8 bölüm olduğu ve bölümlerin de çekildiği söyleniyor. Exxen’e mi yoksa Netflix’e mi bilemiyoruz. Dediğimiz gibi farklı bir platforma da olabilir.

21-06/13/ile-bulbulum-dizisi-2.jpg

Şafak Sezer dışında dizide usta isim Aydemir Akbaş’ın da yer alacağı biliniyor. Zaten yapılan basın açıklamasında da usta oyuncuyu gördük. Bunun dışında Kolpaçino kadrosundan da isimlerin yine yeni dizide olduğu anlaşılıyor. Tüm kadro ve dizinin konusu şu an için açıklanmış değil.

Aslında tabii ki bizim beklediğimiz Çile Bülbülüm dizisi dışında Kolpaçino 4 yapımını görmek. Başarılı serinin kendine has bir kitlesi oluştu. Devam filminin de zaten planlanmış olduğunu biliyoruz. Ama bu film için de çok zaman geçti. Yani yapımın biraz geciktiği bir gerçek. Ne zaman çekilir ya da yayınlanır bunu Şafak Sezer açıklayacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin