Seyyar Dizisi Çiğdem Kim? Özge Özacar Kimdir?

Yayın hayatında yeni başlayan Seyyar dizisinde şimdiden dikkat çeken karakterler var. Başta Seyyar Dizisi Çiğdem kim? sorusu sorulmaya başlandı.

Oğulcan Özsezgi
13 Haziran 2021 - 05:20
Gündem

13 Haziran’da ilk bölümü yayınlanan Seyyar dizisinden bir önceki içeriğimizde söz ettik. Dizinin konusunun ne olduğundan konuştuk ve yapımın oyuncularını paylaştık. Fakat dizide öne çıkan bir isim var ve o ismi ayrıca ele almak lazım gibi düşünüyorum. İlk bölümden kendini gösteren o karakter bana göre Çiğdem karakteri. Başrolde yer alan ve Yasin karakterinin sevgilisi olarak gözüken Çiğdem, ilk bölümden bir cinayet işlemek zorunda bile kaldı. Peki, Seyyar Dizisi Çiğdem kim? Bu karaktere başarılı bir şekilde can veren ünlü oyuncu Özge Özacar’ı nereden tanıyoruz?

Diziler.com olarak daha önce binlerce karakteri incelediğimiz gibi şimdi de Çiğdem karakterine bakalım.

Seyyar Dizisi Çiğdem Kim?

Dobra bir karakter olduğunu gördüğümüz Çiğdem, seyyar pilavcılık yapan Yasin’in sevgilisi. İkilinin amacı kendilerine bir dükkan açmak. Geçmişinde sıkıntılar yaşadığını ve sabıkası olduğunu öğrendiğimiz karakter, bir yandan geçmişinden kurtulmaya çalışıyor bir yandan da güçlü bir kişilikle yeni bir hayat kurmak istiyor gibi gözüküyor. .Bir nevi hayallerinin peşinden koşuyor desek yeridir.

Tabii ki yukarıda ne dedim. Daha ilk bölümden Çiğdem’in başına kötü bir olay geldi. Bir uyuşturucu satıcısının kendisine saldırması sonrasında onu öldürmek zorunda kaldı. Ya da şu an için biz öldü biliyoruz.

21-06/13/seyyar-dizisi-cigdem-kim.jpg

Özge Özacar Kimdir?

Bu karaktere hayat veren ünlü oyuncu ise Özge Özacar. Madem öyle oyuncumuzu da tanıyalım. Genç ve güzel oyuncu 1995 doğumlu ve İstanbullu. Eğitim hayatına baktığımızda Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olduğunu gördüğümüz başarılı oyuncu, birçok usta oyuncudan oyunculuk eğitimi almış.

Hababam Sınıfı Yeniden, Meryem, Sevgili Geçmiş, Kefaret gibi yapımlarda yer alan başarılı oyuncuyu 2015 yılından beridir aktif olarak görüyoruz. Kesinlikle Seyyar dizisiyle de hafızalara yer bırakacaktır. Zira daha ilk bölümden ortaya koymuş olduğu performans dikkat çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin