Seyyar Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Seyyar dizisi konusu nasıl? Seyyar dizisi oyuncuları kimler? Yeni başlayan Puhu TV yapımı hakkında merak edilen detaylar ve dizinin hikayesi konusunda detaylar.

Oğulcan Özsezgi
13 Haziran 2021 - 00:36
Gündem

Sezon finali yapan dizilere karşı güzel alternatifler gelmeye başladı. Özellikle dijitale çok güzel işler çıkıyor. Bu işlerden birisi de Seyyar dizisi oldu. Puhu TV’nin yeni projesi olan dizi, 45 dakikalık kısa bölümlerle ekrana gelecek iddialı yapımlardan biri. Bir yandan Puhu TV üzerinden bir yandan da Star TV’de ilk bölümü yayınlanan dizinin konusu ve oyuncuları da ilgi çekti. Biz de hem Seyyar dizisi konusu ne hem de Seyyar oyuncuları kimler ona bakacağız.

Dizinin henüz ilk bölümü geldi ama şimdiden ilgi çekecek bir yapımla karşı karşıya olduğumuzu anladık. O zaman diziler.com olarak daha fazla zaman kaybetmeden yapımın detaylarına geçelim.

Seyyar Dizisi Konusu Ne?

Dizinin konusu, aksiyon dolu bir yapımı işaret ediyor. Dizide Yasin Gencer isimli ana karakterimiz bir seyyar satıcı ve nohut pilav satıyor. Annesinden kalan ünlü tarif sayesinde Beyoğlu’nda isim yapan bir seyyar satıcı olan Yasin, sevgilisi Çiğdem ile beraber kendilerine dükkan açmak için çalışıyor ve para topluyor.

diziler.com

Seyyar satıcı iken dükkan açmak için gece gündüz çalışan Yasin’in başına ise hiç olmadık bir olay geliyor. Yasin, bir gece pilav satarken, uyuşturucu satıcısı bir genç yüklü miktarda uyuşturucuyu Yasin’in pilav arabasına saklıyor. Polisin geldiğini görüp böyle bir şey yapan genç, işleri karmaşık bir hale getiriyor.

Çiğdem ile Yasin arabada uyuşturucuyu bulunca, hemen polise gidiyor ama bu sefer de uyuşturucu satıcısının hedefi haline geliyorlar. Bunun üzerine gelişen olayları izleyeceğimiz dizide iddialı oyunculuklar var. Dilerseniz oyunculardan da söz edelim.

Seyyar Dizisi Oyuncuları

Özge Özacan
Ozan Ağaç
Zeynep Coşkun
Emirhan Akbaba
Erdem Kaynarca
Nevzat Yılmaz
Nalan Olcayalp
İbrahim Şahin
Yaşar Karakulak
Onur Alagöz
Emir Ünver
Semiha Bezek
Vurgun Adayalı

Dizinin ilk bölümü yayınlandı ama kaç bölüm geleceği konusunda bildiğimiz olmadığını da belirtmiş olalım. Bölümlerin 45 dakikalık olduğunu biliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin