Arka Sokaklar’ın Rıza Babası Yeni Proje ile Geliyor

Zafer Ergin yıllar sonra Arka Sokaklar dizisi dışında bir yapımda yer alacak. Usta oyuncu bu sefer dijital bir platformda yayınlanacak dizide yer alacak.

Oğulcan Özsezgi
13 Haziran 2021 - 00:59
Gündem

Arka Sokaklar, bu sezon final yapacak deniyordu ama dizi reytinglerde hala liste başı. Beklenen final bir kez daha ertelenmiş oldu ve dizi yine sezon finali yapmaya karar verdi. Bu hafta yayınlanacak olan 594.bölüm sonrasında dizinin sezon finali yapmasını bekliyoruz. Bu sezon ise işler biraz daha karışık. Bu sezon, yeni projeler için diziden uzun süre sonra ayrılacak isimler oldu. Şimdi ise ilk günden beridir Rıza Baba karakteriyle yapımda yer alan Zafer Ergin için yeni bir bilgi geldi.

Zafer Ergin, Dijital Platformda Bir Diziye Konuk Oluyor

Bir kere baştan şunu belirtmemiz lazım ki Rıza Baba karakterinin yeni sezonda da Arka Sokaklar’a devam etmesi beklenmekte. Sadece bu arada Zafer Ergin yıllar sonra yeni bir projeye imza atacak.

diziler.com

Üstelik bu sefer bir televizyon projesi değil de bu sefer yeni bir dijital proje de yer alacak. Yakın zamanda Netflix üzerinden yayınlanması beklenen Kuş Uçuşu dizisinde ünlü oyuncunun da 2 bölüm kadar yer alması bekleniyor.

Dizide konuk oyuncu olarak yer alacak olan ünlü isim, bir medya patronunu canlandıracak deniyor. Zaten dizinin dijital platformlarda yayınlanan bir dizi olması nedeniyle 8 ya da 6 bölüm kadar yayınlanması bekleniyor.

21-06/13/zafer-ergin.jpg

Bunun iki bölümünde de ünlü ismin yer alması, neredeyse yapımın yarısında yer alması demek oluyor. Kuş Uçuşu dizisinin konusuna gelince, yakında yayınlanacak olan dizinin bir kuşak çatışmasını konu aldığını izleyeceğiz.

diziler.com

Z kuşağı ve X kuşağı arasındaki sürtüşmeleri konu edinecek olan yapımda, Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol başrolleri paylaşacak. Dizinin çekimlerinin devam ettiği biliniyor ama ne zaman yayınlanacağı açıklanmadı. Tahmini olacak yaz ayları içerisinde yayınlanır diye bekliyoruz. Tam sezon arasında yayın yapılabilir. Devam çalışması gelir mi derseniz onu konuşmak için daha çok zaman var deriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin