Yıldız İsim Üç Kuruş Dizisi ile Ekranlara Dönüyor

Üç Kuruş dizisinde yer alması beklenen bir isim daha ortaya çıktı. Dizide yer alacağı iddia edilen ünlü oyuncu kim? Diğer oyuncular hakkında bilgi var mı?

Oğulcan Özsezgi
12 Haziran 2021 - 00:57
Gündem

Dolu dolu geçen 4 sezonun ardından final yapan Çukur, arkasında ciddi bir hayran kitlesi bıraktı. Ay Yapım imzalı dizi, yeni sezonda olmayacak ama yerini alacak dizi şimdiden netleşti. Daha önce Çukur’un final bölümünde dizinin adının verildiğini söylemiştik. Çukur dizisinin sonunda görülen isimde, Üç Kuruş adı netleşmişti. Hatta bunla kalmadı dizide yer alacak olan oyuncular için de iddialar ortaya atıldı.

Dizinin ilk başrol oyuncusunun Taner Ölmez olacağı iddia edilmişti. Sonrasında Aras Bulut İynemli’nin yeni dizide devam edeceği iddia edilmişti. Tüm bunlar bir yana dizide yer alacak oyuncular için yeni bir bilgi ortaya çıktı.

Üç Kuruş Dizisinin İlk Başrolü Uraz Kaygılaroğlu Olacak

Dizinin oyuncu kadrosu konusunda iddialar devam ederken bu sefer de dizide yer alacak olan ismin Uraz Kaygılaroğlu olduğu söylendi. Hatta başarılı oyuncunun çoktan dizide rol almak için anlaştığı bile söyleniyor.

Aslında Uraz Kaygılaroğlu’nun Camdaki Kız Hayri rolünde de yer alabileceği iddia edilmişti. Fakat şimdi Üç Kuruş dizisi için bilgi gelince, beklentiler de değişmiş oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak başrollerden biri olacağı söylenen ünlü oyuncuya eşlik edecek olan iki ismin daha gelmesi bekleniyor.

21-06/12/-kurus-uraz-kaygilaroglu-2.jpg

Zaten baştan beridir Üç Kuruş dizisinde 3 adet erkek başrol olacağı iddia ediliyor. Hala ortaya çıkmamış olan 2 oyuncu daha var. Bunlardan biri Taner Ölmez olabilir çünkü ünlü oyuncu ile görüşmeler yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Diğer isim Aras Bulut İynemli olur mu olmaz mı yakın bir zamanda belli olur gibi duruyor. Sonuçta yeni sezonda dizi ekranlarda olacak. Yeni sezona da çok bir zaman kalmadı. Sayılı bir zaman var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin