Akrep Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?

Akrep dizisi ne zaman final yapacak ortaya çıktı. Dizinin final yapmasına çok kısa bir süre kalmış olduğunu öğrendik. İşte son karar ve final durumu.

Oğulcan Özsezgi
11 Haziran 2021 - 16:31
Gündem

Sezon sona gelmiş bulunuyoruz. Final yapan diziler mi dersiniz yoksa sezon finaline giren diziler mi dersiniz sayı artıp gidiyor. En son dün yayınlanan bölümle beraber Camdaki Kız sezon finali yaptı. Şimdi ise yeni bir final haberi geldi. Bu kez Star TV yapımı Akrep ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Dizinin ekranlara ne zaman veda edeceği konusunda da az çok bilgiler netlik kazanmış durumda. Final ne zaman? Gelin konuşulanlara bakalım.

Akrep 26.Bölümde Final Yapıyor

Demet Akbağ, Yusuf Çim, Evrim Alasya, Demet Gül gibi iddialı oyunların yer aldığı yapım, sezon bitimiyle beraber final yapacak. Dizi en son 25.bölümle ekrana gelmiş ve yine reytingler istenen seviyeye çıkmamıştı.

Bu bölümden sonra gelecek olan 26.bölümde ise artık final verilecek. 1441 Productions tarafından hazırlanan yapımın önümüzdeki hafta gelecek olan bölümle final yapacak olması, aslında planlanan zamanda final kararının da gelmesi demek oluyor.

Ne yazık ki şu son dönemde uzun soluklu diziler göremez olduk. Öyle 100-150 bölümlü diziler beklerken 20-30 bölüm sonra veda eden ve final yapan dizilerin sayısı giderek artmaya başladı. Bunun nedeni ne bilemiyoruz ama biraz daha dijital platformlara doğru yönelme var gibi duruyor.

21-06/11/akrep-final-2.jpg

Gerçi şu da var ki dijital platformlara sunulan diziler de çok uzun tutulmuyor. Yabancı dizi modelleri gibi bir bölüm seyri izlendiğini görüyoruz. Diziler 6 ya da 8 bölüm içerisinde sezon finali yapıyor. Bir sonraki sezonun gelmesi ise televizyonlara göre çok daha uzun zaman alıyor.

Bakalım şimdi de Akrep final kararı almış durumda. Yazın gelecek olan dizileri de şimdiden merak ediyoruz. Star TV de Akrep sonrasında bir dizi daha kaybetmiş olacak. Yaz dizileriyle yeniden kuşak güçlendirilmeye çalışacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin