Exxen, Leyla ile Mecnun için İlk Videoyu Paylaştı

Leyla ile Mecnun için ilk video yayınlandı. Exxen resmi hesabından paylaşılan ilk videoda tüm Leyla ile Mecnun karakterleri yer alıyor. İşte dikkat çekenler.

Oğulcan Özsezgi
11 Haziran 2021 - 15:23
Gündem

Yeniden çekileceğinin müjdesi verildikten sonra an be an takip ettiğimiz efsane dizi Leyla ile Mecnun için beklenen zaman yaklaşıyor. Dizinin Exxen üzerinden yayınlanacağını zaten biliyorduk ama bu konuda güzel bir haber daha geldi. Exxen’in resmi Twitter hesabı üzerinden dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Leyla ile Mecnun ilk video görüntüsünde çok önemli detayları yakaladık.

 Leyla ile Mecnun  İlk Video Paylaşımında Öne Çıkanlar

 Exxen hesabından paylaşılan videoda önce göze çarpan oyuncular ve mekan oldu. Dizinin çekimleri için yapılan hazırlıkları içeren videoda karakterlerin aynen yer alacağını görüyoruz. Aksakallı Dede, Mecnun, Erdal Bakkal, Yavuz, İsmail, İskender olmak üzere tüm karakterlerin olacağı net olarak anlaşılıyor.

 Dizinin çekimlerinden karelerin paylaşıldığı seride yeni Leyla’nın kim olacağı konusunda da paylaşımlar yapılmış durumda. Oyuncuların değişmediğini buradna anladık ama anladığımız bir ikinci kısım daha var.

 Mekan için de herhangi bir değişiklik olmayacak gibi gözüküyor. Leyla ile Mecnun için ilk videoda İskender’in evinin aynı şekilde kullanılmaya devam edeceği anlaşılıyor. Evin içerisinde yer alan koltuklar bile aynı tutulmuş. Tabii ki dizinin hayranlarını sevindirecek bir gelişme olduğu kesin.

21-06/11/leyla-ile-mecnun-icin-ilk-video-1623415009.jpg

 Bunun dışında zaten karakterler de bildiğini gibi. Aynen yola devam edecek olan dizide o eski hava yakalanacak olursa, Exxen çok iddialı bir transfer yapmış olacak. Çekimlerinin başladığı net olarak anladığımız ve artık kesinleşen yapımın ne zaman geleceği ise net değil.

 Tamam Leyla ile Mecnun için ilk video yayınlandı ve bir nevi duyuru yapılmış oldu ama hala ilk bölüm ne zaman yayınlanacak yani dizi ne zaman yayınlanacak bilemiyoruz. Bunun için açıklamaları beklemek lazım. Sadece yakında ibaresini görüyoruz ve diziyi çok yakında izleyebileceğimizi çıkarabiliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin