Kırmızı Oda 41.bölüm Fragmanı Yayında; Sezon Finaline Az Kaldı

Kırmızı Oda 41.bölüm Fragmanı yayınlandı. Sadi ile Miço'nun hikayesinde mutlu son yaşandı. Peki bundan sonra ne olacak? Ya Vahit'in hikayesi?

Oğulcan Özsezgi
10 Haziran 2021 - 00:45
Gündem

Kırmızı Oda 41.bölüm fragmanı geldi. Aslında bu bölümün sezon finali olması ihtimali vardı ama sonrasında sezon finalinin de bir bölüm uzayacağı ortaya çıkmıştı. Haliyle olaylar nasıl değişecek bu bölümde yavaş yavaş belli olması bekleniyor. Fragmanda da bu konuda ipuçları verilmiyor desek yalan söylemiş oluruz. Peki, yeni bölümde hikayelerde neler göreceğiz?

Kırmızı Oda 41.bölüm Fragmanı - Vahit Öldü

Yeni bölüm fragmanında Vahit karakterinin kesin olarak öldüğünü anlıyoruz. Karakter kısa hikayesinden sonra ölerek diziye veda etti. Tam sorunlarını halletti derken diziden ayrılan karakter, gerisinde büyük bir kaos bırakacak.

Vahit’in vasiyeti ortaya çıkacak ve vasiyette oteli Mitra’ya bıraktığını göreceğiz. Zaten işler bu aşamadan sonra karışacak. Zafer ve annesi Mitra’nın kim olduğunu da öğrenecek gibi duruyor.

Bu otelin Mitra’ya bırakılması konusunun ise nereye varacağını göremiyoruz. Açıkçası Mitra’nın ne yapacağını da göremiyoruz. Sadece karakterin cenazeye katılacağını görüyoruz. Diğer hikaye tabii ki Delikanlı Sadi’nin hikayesi. Delikanlı Sadi, geçen bölümde Miço ile barışmıştı. Miço onun düşmanı olan Hikmet’i engelleyince, Delikanlı Sadi bir nevi arkadaşına geri kavuşmuştu.

Yeniden bir araya gelen ikilinin neler yapacağı konusunda bilgi yok. Miço’nun Sadi’nin evinde kaldığını biliyoruz. Beraber mi çalışacaklar bundan sonra ikili ne yapacak gibi sorular ise yanıtsız.

Kırmızı Oda 41.bölüm fragmanında Sadi’nin hikayesini anlatmaya devam ettiğini görüyoruz ama belki de Sadi’nin sonrasında Miço’nun hikayesini görürüz. Bu da net değil. Yeni bölümde neler ortaya çıkacak göreceğiz. Sonuçta Miço’nun hikayesinde de bilmediğimiz çok fazla nokta var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin