Yeniden Çekilen Leyla ile Mecnun’un Leyla’sı Belli Oldu

Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla karakterini kimin canlandıracağı ortaya çıktı. İşte dizide yer alacak olan yeni Leyla karakteri ve ünlü oyuncu.

Oğulcan Özsezgi
10 Haziran 2021 - 00:33
Gündem

Leyla İle Mecnun yeniden geliyor. Exxen’de yayınlanacak dizinin geleceğinin kesin olduğunu artık biliyoruz. Acun Ilıcalı paylaşımıyla da bunu doğruladı. Artık oyuncular merak edilmekte.

Evet efsane dizi yine efsane kadro ile karşımıza gelecek ama dizinin bazı yeni karakterlere de ihtiyacı olacak. En başta Leyla’nın kim olacağı merak ediliyor. İlk bölümlerde Ezgi Asaroğlu ile başlayan karakter, sonrasında defalarca değişerek farklı isimlerle devam etmişti. Şimdi ise Leyla’nın yeni bir isim olması bekleniyor.

Leyla İle Mecnun’un Leyla’sı Kim Olacak?

Dizinin başrol oyuncularından biri olacak olan ismin kim olacağına ilişkin iddialar devam ediyor. Yapılan paylaşımlara göre en çok üzerinde durulan isim ise son dönemde parlayan yıldızlardan biri olan Deniz Işın'dı.

Genç oyuncuyu yakın zamanda Sefirin Kızı dizinde görmüştük. Hemen sonrasında ise ünlü oyuncuyu Masumiyet dizisinde gördük. İki dizide de kendisini gösteren başarılı isim bu kez Leyla İle Mecnun dizisinde başrol oynayacak.

Daha önce Leyla için Hazal Kaya ve hatta Aslı Enver gündeme gelmişti. Fakat şimdi ağır basan ismin Deniz Işın olduğu söyleniyor. Başarılı oyuncunun dizide yer alacağını gösteren paylaşım ise Onur Ünlü'den geldi. 

21-06/10/leyla-ile-mecnun-2.jpg

Dizinin başlamasıyla beraber Leyla karakteri de ilk bölümden itibaren karşımıza çıkacak. Zaten çekimlerin ilerlemesiyle beraber diziden de çok daha fazla detay ortaya çıkacaktır. 

Dizinin hikayesini de çok merak ediyoruz. Kaldığı yerden mi devam edecek yoksa farklı bir şekilde mi devam edecek bunu şu an bilmiyoruz. Zira sezon finali olarak gelen ve bir anda final bölümüne dönüşen son bölümde işler bir hayli karışmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin