Netflix komedi dizisi The Pentaverate'yi tanıyalım! Konusu ne?

Mike Myers'ın yaratıcısı ve senaristi olduğu Netflix komedi dizisi "The Pentaverate" 1. sezonuyla yayına girdi. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Ya büyük bir amaç için çalışan gizli bir topluluk, 1347 yılında gerçekleşen Kara Veba salgınından bu yana dünyadaki tüm önemli olayları kontrol ediyorsa?

Mike Myers'ın yaratıcısı ve senaristi olduğu Netflix komedi dizisi "The Pentaverate" 1. sezonuyla yayına girdi.

05 Mayıs 2022 Perşembe tarihinden itibaren izlenebilen limitli dizinin sezonu 6 bölümden oluşuyor. Bölüm süreleri 21 ila 31 dakika uzunluğunda değişiyor.

"THE PENTAVERATE" KONUSU

Mike Myers'a başrolde Keegan-Michael Key, Ken Jeong ve Debi Mazar'ın eşlik ettiği dizinini hikâyesi; yüzyıllar boyu dünyadaki olaylara yön veren gizli bir topluluğun, kendi içlerinden bir tehditle yüz yüze gelmesine odaklanıyor ve "Kanadalı bir muhabir onları ve dünyayı kurtarabilecek mi?" sorusunun cevabını arıyor.

The Pentaverate'nin öyküsü, Kanadalı bir gazetecinin kendinden beklenmeyecek şekilde gerçeği ortaya çıkarmak ve belki de tek başına dünyayı kurtarmak zorunda kalacağı bir görevi üstlenmesiyle başlıyor. Meraklı gazetecinin unutmaması gereken şey ise Pentaverate'in asla gün yüzüne çıkmaması gerektiğidir!

Sezonun açılış bölümünde; Kanadalı muhabir Ken Scarborough'un işini kaybetmemek için çarpıcı bir hikâye aramasına ve bu arada, yüzyıllardır var olan gizli bir topluluğa yeni bir üyenin katılacak olmasına tanıklık ediyoruz.

22-05/10/the-pentaverate-izle.jpg

"THE PENTAVERATE" OYUNCULARI

Mike Myers'ın Ken Scarborough, Anthony Lansdowne, Rex Smith, Lord Lordington, Bruce Baldwin, Mishu Ivanov, Jason Eccleston gibi birbirinden farklı karakterlere hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Lydia West (Reilly Clayton), Richard McCabe (Higgins), Jeremy Irons, Debi Mazar (Patty Davis), Keegan-Michael Key (Dr. Hobart Clark), Ken Jeong (Skip Cho), Jennifer Saunders gibi isimler rol alıyor.

22-05/10/the-pentaverate-dizi.jpeg

Jax Media & Netflix iş birliğiyle hazırlanan The Pentaverate'nin tüm bölümlerini Tim Kirkby yönetti.

"The Pentaverate" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin