Karanlık drama dizisi Savage Beauty 1. sezonuyla Netflix'te! Konusu ne?

Netflix'in Güney Afrika yapımı karanlık drama dizisi "Savage Beauty" bugün 1. sezonuyla yayına girdi. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Bazı sırlar, yaralardan daha derine iner...

Netflix'in Güney Afrika yapımı karanlık drama dizisi "Savage Beauty" bugün 1. sezonuyla yayına girdi.

12 Mayıs 2022 Perşembe tarihinden itibaren takip edilebilen dizinin sezonu 6 bölümden oluşuyor. Bölüm süreleri 44 ila 55 dakika arasında değişiyor.

SAVAGE BEAUTY NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Savage Beauty kısaca; trajik geçmişinin intikamını alma amacındaki gizemli bir kadının, dünya çapında ünlü bir güzellik imparatorluğunun sahibi olan ve karanlık sırlar saklayan güçlü bir ailenin içine sızmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Don ve Grace Bhengu, on beş yıl önce sokaklarda yaşayan bir grup çocuğun üzerinde zehirli bir ürünü test etmiştir. Hayatta kalan iki kişiden biri olan Zinhle Manzini, şimdi intikam almak için geri dönmüştür.

Aile sırlarını ortaya döken görünmez bir güce dönüşen Zinhle, Bhengu ailesinin yıkımın eşiğine gelmesine neden olur. Ancak kendi içindeki karanlık Zinhle'yi tüketmek üzereyken bu süreçte masum insanlar da zarar görmeye başlar.

Zinhle bu saatten sonra adalet mi yoksa sadece acımasız bir intikam mı istediğine karar vermelidir.

22-05/12/savage-beauty-dizisi.jpeg

Dizinin açılış bölümünde; Bhengu ailesinin kozmetik markalarının yeni yüzünü tanıttığı partide bir PR fiyaskosu yaşanmasına ve daha sonra ailenin reisi Grace Hanım'ın farklı türde bir engelle uğraşmasına tanıklık ediyoruz.

"SAVAGE BEAUTY" OYUNCULARI

Savage Beauty'nin oyuncu kadrosu Rosemary Zimu (Zinhle), Dumisani Mbebe (Don Bhengu), Nthati Moshesh (Grace Bhengu), Angela Sithole (Thando Bhengu), Jesse Suntele (Phila Bhengu), Nambitha Ben-Mazwi (Linda Bhengu), Oros Mampofu (Ndu Bhengu), John Ncamane (Kolobe) gibi isimlerden oluşuyor.

22-05/12/savage-beauty-poster.jpeg

Lebogang Mogashoa'nın yaratıcılığını üstlendiği yapımın yönetmen koltuğu ise Denny Y. Miller, Thati Pele ve Rea Rangaka üçlüsünce paylaşılıyor.

"Savage Beauty" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin