Erşan Kuneri Netflix’te! Kaç Bölüm?

Erşan Kuneri Netflix’te yayınlandı. Uzun süredir beklenen Cem Yılmaz imzalı yeni projede dikkat çeken kısımlar, konu ve oyuncuları bir araya getirdik.

Uzun süredir beklediğimiz Netflix Türkiye yapımı Erşan Kuneri sonunda yayınlandı. 13 Mayıs itibariyle yayınlanan dizinin konusunu ve diğer detaylarını merak edenler için genel bir bilgilendirme yapalım. Daha sonrasında devam sezonu için detaylar konusunda bilgiler paylaşalım.

Erşan Kuneri Dizisinde Nasıl Bir Konu Ele Alınmış?

Erşan Kuneri aslında tanıdığımız karakterlerden biri. GORA ve Arif V 216 filmlerinde kısa da olsa gördüğümüz karakter, bu filmde ise sinema çalışmalarıyla karşımıza çıkıyor. Aslında yetişkin film yıldızı olan Erşan Kuneri’nin erotik filmleri bırakıp aksiyon filmlerine yönelmesini izleyeceğiz.

1980’lerde geçen dizide, yeni film projelerinde başarılı olmak için uğraşan Erşan Kuneri’yi izleyeceğiz. Tabii ki dizinin kadrosunda oyunculuk konusunda çok ünlü isimlerin yer aldığını da söylemek lazım.

Başta Cem Yılmaz dikkat çekerken, dizide ünlü komedyene eşlik eden birbirinden ünlü isimler var. Oyuncu kadrosundan da detaylı olarak söz edelim.

Dizide Yer Alan Oyuncular

  • Cem Yılmaz
  • Ezgi Mola
  • Can Yılmaz
  • Zafer Algöz
  • Çağlar Çorumlu
  • Uraz Kaygılaroğlu
  • Merve Dizdar
  • Nilperi Şahinkaya
  • Bülent Şakrak

Erşan Kuneri Kaç Bölüm? Bölüm İsimleri Neler?

Dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak yayınlandı. Bölümler 45-60 dakika arasında değişiyor. Bölüm isimleri ise şöyle;

1.Bölüm Kuru Murad
2.Bölüm Ebenin Avı
3.Bölüm Kooperatif Kemal
4.Bölüm Kötü Mal
5.Bölüm Faqbadi
6.Bölüm Blue Box
7.Bölüm Er-Man
8.Bölüm Doyamadım

Tüm bu detaylarla beraber dizinin şu an Netflix platformunda yayınlandığını bir kez daha hatırlatalım. Artık ne kadar ilgi çekeceğini göreceğiz. Cem Yılmaz’ın film projeleri dışında ilk dizi denemesi oldu. Devamı gelecek mi gelmeyecek mi göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin