Bling Empire 2. sezonuyla Netflix'e geri döndü! Yeni sezon detayları!

Yeni aşklar, yeni arkadaşlar ve yeni olaylar... "Bling Empire" dizisi yepyeni bölümleriyle geri döndü! 2. sezon konusu, fragmanı, detayları...

Yeni aşklar, yeni arkadaşlar ve yeni olaylar... Bling geri döndü!

Los Angeles'taki olağanüstü zengin, eğlence düşkünü Asyalılar ve Asya kökenli Amerikalıların çılgın partiler, ihtişam ve drama ile kendilerinden geçmelerine tanıklık ettiğimiz reality dizisi "Bling Empire" yepyeni bölümleriyle geri döndü!

İlk sezonu 15 Ocak 2021'de yayınlanan dizinin yeni sezon bölümleri 13 Mayıs 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

İkinci sezon, ilk sezon gibi toplam 8 bölümden oluşuyor.

BLING EMPIRE 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

Los Angeles'ın gözde aşırı zengin Asyalıları lüks, ihtişam ve çılgınlık dozunu daha da artırarak geri dönüyor.

Bling Empire'ın 2. sezonunda; Los Angeles'ta yaşamını sürdüren Asya kökenli zengin Amerikalıların dünyasında yeni aşklar, yeni arkadaşlar ve yeni olaylar göz kamaştırıcı bir sosyete hayatıyla test ediliyor.

Bu sezon Kevin ve Kim arasında bir aşk filizlenirken; Cherie ile Jessey'in ilişkisi sorgulanıyor. Kane ile Kevin arasındaki dostluk test edilirken; Beverly Hills'in rakip konumdaki kraliçeleri Christine ve Anna, sosyal savaş sanatına yeni bir soluk getiriyor.

Ancak hepsinin ötesinde, bu arkadaşlar için en önemli olan şey birbirlerine olan sevgileri ve elbette, kusursuz tarzları!

22-05/13/bling-empire-2-sezon-izle.jpeg

"BLING EMPIRE" 2. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Sezonun, süreleri 28 ila 45 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Elmaslar ve Aldatmaca" (34 dk.)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Söylentiler" (31 dk.)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Elveda Cherie" (42 dk.)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Arkadaştan Öte" (39 dk.)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Bozulan Arkadaşlık" (28 dk.)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Sadakatler Sınanırken" (45 dk.)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Gerçekler Acıdır" (33 dk.)
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Büyük Yüzleşme" (32 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; Kevin yeni dairesiyle hava atıyor ve Kim'i kendisiyle çıkmaya ikna etmeye çalışıyor. Kane, Kelly'nin ilişki durumunu açıklarken; Jessey'in geçmişi ortaya çıkıyor.

22-05/13/bling-empire-2-season.jpeg

3BMG & Jeff Jenkins Productions ortak yapımcılığında hazırlanan Bling Empire'ın yeni sezon tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Bling Empire" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin