Disney+ Kaçış Dizisi Yayın Tarihi Açıklandı

Disney+ Kaçış dizisi yayın tarihi belli oldu. Beklendiği gibi Disney+ platformunun ilk yerli yapımı Kaçış dizisi olacak. Diziden yeni fragman da geldi.

Disney+ dizileri bir bir ortaya çıkıyor. Netlik kazanan ilk dizi ise Disney+ Kaçış dizisi olmuştu. Dizinin oyuncu kadrosuna ilişkin paylaşımları daha önce yapmıştık. Disney+ dizinin ilk tanıtım videosunu da yayınlamıştı. Şimdi ise yeni bir tanıtım videosuyla beraber dizinin yayın tarihi konusunda da açıklama yapıldı. Hem yeni fragmana hem de Disney+ Kaçış dizisi yayın tarihine bakalım.

Disney+ Kaçış Dizisi Ne Zaman Yayınlanıyor?

Dizinin yayın tarihi, Disney+ platformunun hizmete başladığı tarih ile aynı. Buradan da yola çıkarak dizinin 14 Haziran tarihinde yayınlanacağını söyleyebiliriz.

Artık kaç bölüm yayınlanacak ya da tüm bölümler bir anda mı yayınlanacak bilmiyoruz. Netflix platformunda olduğu gibi sezonun tüm bölümleri de yayınlanabilir Gain gibi dizinin bölümleri haftalık olarak da yayınlanabilir. Bu kesin değil.

Disney+ Kaçış dizisinin ikinci fragmanına gelince, yine aksiyon yönünün ne kadar öne çıktığını görüyoruz. Dizinin konusunu biraz daha ortaya koyan bir tanıtım diyebiliriz.

Ama yine tüm detaylar verilmiyor. Yayınlanan ilk fragmanda olduğu gibi sadece 30 saniyelik bir video geldi.

Merak edenler için dizinin konusundan da söz edelim. Dizide Mehmet isimli bir gazeteci ve o gazeteciyle beraber hareket eden bir gazeteci grubunu göreceğiz. Araştırma yapmak için bir Ezidi köyünü ziyaret eden gazeteciler, bu sırada kaçırılacaklar ve bir anda kendilerini Ortadoğu'nun tehlikeli yüzünün içerisinde bulacaklar.

Disney+’ın ilk yerli dizi projesi olarak da öne çıkan yapım ne kadar ilgi çekecek önemli. Disney+ Türkiye için de dizinin ne kadar başarılı olacağının önemi büyük. Zira bu sadece platform için bir başlangıç olacak.

Çok daha fazla sayıda yerli dizi ve film projesi bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin