Netflix komedisi Fuller House final sezonu çekimleri bitti! Setten kareler paylaşıldı!

Bizim Ev dizisinin yeni versiyonu niteliğindeki Fuller House'un beşinci ve final sezonu yaklaşıyor...

90'lı yılların kült dizileri arasında gösterilen Full House'un (Bizim Ev) yeni uyarlaması olan Netflix dizisi "Fuller House" 5. ve son sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

FULLER HOUSE FİNAL SEZONU ÇEKİMLERİ BİTTİ!

18 bölümden oluşan ve ilk bölümünün isminin "Welcome Home, Baby To Be Named Later", final bölümünün isminin "Our Very Last Show, Again" olarak belirlendiği final sezonunun çekimlerinin tamamlandığı haberi geldi ve son sahnelerin çekilmesinin ardından oyuncu kadrosunu oluşturan isimler sosyal medya mecraları aracılığıyla veda mesajlarını paylaştılar.

19-11/17/fuller-house-final-sezonu-fotograflari.jpg

2016 yılında ilk sezon bölümleriyle Netflix dijital yayın platformundaki yerini alan Fuller House'un daha önceden final sezonu olacağı duyurulan beşinci sezonunun çekimlerine geride bıraktığımız Mayıs ayı içinde başlanmıştı.

19-11/17/fuller-house-final-seti.jpg

Fuller House'un oyuncu kadrosunda Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Juan Pablo Di Pace, Soni Nicole Bringas, Michael Campion, Elias Harger, Scott Weinger, John Brotherton, Ashley Liao ve Fox Messitt gibi isimler yer alıyor.

Miller-Boyett Productions ve Jeff Franklin Productions'ın Warner Horizon Television'ı iş birliğiyle hazırlanan dizide yaratıcı isim Jeff Franklin ile birlikte Bob Boyett yürütücü yapımcı olarak dizi künyesinde yer alıyorlar.

19-11/17/fuller-house-final-seti2.jpg

FULLER HOUSE FİNAL SEZONU NE ZAMAN?

Fuller House'un final sezonu bölümlerinin ne zaman izleyiciyle buluşacağı henüz resmi olarak duyurulmadı. Final sezonunun ilk kısmının Aralık ayında, ikinci kısmının ise 2020 ortalarında yayınlanması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin