Disney+ The Simpsons için düzenlemeye gidiyor!

Disney Plus, The Simpsons için izleyicilerden gelen istekleri göz önüne aldı ve ekran formatında değişiklik gerçekleştirecek.

Dijital yayın platformları rekabetinin yeni oyuncularından Disney+ abonelerinden gelen bazı eleştirileri dikkate almış olacak ki The Simpsons dizisinin yayınlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

DISNEY PLUS'TAN "THE SIMPSONS" İÇİN DEĞİŞİKLİK!

The Walt Disney Company, Disney+ abonelerinin gelecek yıldan itibaren The Simpsons bölümlerine orijinal ekran formatında erişmelerine izin verecek.

Los Angeles Times'a açıklamalarda bulunan Disney+ yetkilileri, yeni yılla birlikte The Simpsons bölümlerinin klasik televizyon ekranı görüntü oranı olan 4:3 formatında yayınlanacağını söylediler.

Bilindiği üzere The Simpsons'ın bölümleri platformda şu anda 16:9 geniş ekran formatında yayınlanmakta ve aşağıda bir örneğini göreceğiniz üzere hayranların uyarılarına göre bu durum ortaya çıkan kırpmalar nedeniyle bazı görsel esprilerin ve mizahın kaybolmasına neden olmakta.

19-11/17/the-simpsons-dizisi-4-3-format2.jpg

Konuyla ilgili açıklamasını sürdüren Disney+ yetkilisi; "30 sezon boyunca görsel kaliteyi ve tutarlılığı sağlamak adına The Simpsons'ı 16:9 ekran oranlarında sunduk. Zaman içinde Disney+ yeni özellikler ve ek görüntüleme seçenekleri ile abonelerinin karşısında olacak. Bunun bir parçası olarak 2020'nin ilk aylarında Disney+ olarak The Simpsons'ın ilk 19 sezonunun tamamı ile 20. sezonunun bazı bölümlerini orijinal 4:3 ekran formatında sunacağız. Bu durum abonelerimize popüler diziyi nasıl izlemek istedikleri konusunda seçim şansı getirecek" ifadelerini kullandı.

The Simpsons, 20. sezonunun ortalarından itibaren 16:9 geniş ekran formatında yayınlanmaya başlamıştı.

19-11/17/the-simpsons-dizi-izle.jpg

Matt Groening'in elinden çıkan animasyon dizisi sene başlarında 31. ve 32. sezon onayını birlikte alarak 713 bölüme ulaşmayı garantilemişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin