Netflix komedisi Grace and Frankie'nin final bölümleri yayında! Neler olacak?

Uzun soluklu komedi dizisi "Grace and Frankie" son kez karşımızda! Netflix dizisinin 7. ve final sezonu bölümlerinin konusu, rehberi ve tüm detayları yazımızda...

Lily Tomlin'e dört Emmy adaylığı ve bir Altın Küre adaylığı getiren uzun soluklu komedi dizisi "Grace and Frankie" son kez karşımızda!

GRACE AND FRANKIE İLE SON KEZ!

16 bölümlük 7. ve final sezonunun ilk kısmı 1 Ağustos 2021'de yayınlanan dizinin final sezonunun geri kalan bölümleri 29 Nisan 2022 Cuma'dan itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

Mülayim Grace ve eksantrik Frankie'nin, kocaları birbirine aşık olup onları terk edince yakınlaşmaya başlamasını konu edinen dizinin son 12 bölümü bugün itibarıyla yayına girdi.

Grace ve Frankie'nin yaşamları, bundan yedi yıl önce uzun süredir evli oldukları kocalarının birlikte olmak için onları terk etmesiyle altüst olmuştu. Hem devamlı atışan hem de sıkı dost olan Grace ve Frankie, alışılmadık ve güçlü bir bağ kurarak belirsiz bir geleceğe birlikte göğüs gerdi. Kâh zıtlaştılar, kâh iş birliği yaptılar. Birlikte güldüler, birlikte ağladılar, birlikte kafayı buldular ve birlikte kalkıştıkları girişimcilik maceralarında iki kez başarı yakaladılar.

22-04/29/grace-and-frankie.jpeg

GRACE AND FRANKIE FİNAL SEZONUNDA NELER OLACAK?

Grace ve Frankie, final sezonunda kendilerine, ailelerine ve hayranlarına hayatı dolu dolu, korkusuzca ve taviz vermeden yaşamanın ne demek olduğunu göstermeye devam ediyor. Kahkahalar, gözyaşları, mutluluk verici kaçamaklar ve güzel duygularla dolu sezonları geride bırakırken Grace ve Frankie'nin hayatı hiçbir şeye aldırmadan yaşamak konusunda ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Bu son sezonları olsa da onlar için her şey daha yeni başlıyor!

Final sezonunda; artık sahildeki evde hep birlikte yaşayan Grace, Frankie, Robert ve Sol birbirlerini çileden çıkararak ortamın sürekli olarak gerilmesine yol açıyor.

Sezonun, süreleri 27 ila 34 dakika arasında değişen kalan bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 7. Sezon 5. Bölüm: "Rakun" (30 dk.)
- 7. Sezon 6. Bölüm: "Dinleme Cihazı" (27 dk.)
- 7. Sezon 7. Bölüm: "Medyum" (30 dk.)
- 7. Sezon 8. Bölüm: "Bonida Haydutları" (34 dk.)
- 7. Sezon 9. Bölüm: "Öngörü" (31 dk.)
- 7. Sezon 10. Bölüm: "Panik Atak" (27 dk.)
- 7. Sezon 11. Bölüm: "Korkunç Aile" (28 dk.)
- 7. Sezon 12. Bölüm: "Kumarhane" (28 dk.)
- 7. Sezon 13. Bölüm: "Son Eğlence" (31 dk.)
- 7. Sezon 14. Bölüm: "Biberli Tavuk" (31 dk.)
- 7. Sezon 15. Bölüm: "Sahte Cenaze" (32 dk.)
- 7. Sezon 16. Bölüm: "Başlangıç" (33 dk.)

Sezonun dönüş bölümünde; Grace ve Frankie yeni ev arkadaşlarına alışırken; Robert ve Sol mahalle korumasına katılıyor. Brianna ise Barry'nin ailesiyle tanıştığında kendini fazlasıyla ifşa ediyor.

22-04/29/grace-frankie-final-posteri.jpg

Skydance Television yapımcılığında hazırlanan Grace & Frankie'nin oyuncu kadrosu Jane Fonda (Grace), Lily Tomlin (Frankie), Martin Sheen (Robert), Sam Waterston (Sol), Baron Vaughn (Nwabudike), Ethan Embry (Coyote), Brooklyn Decker (Mallory), June Diane Raphael (Brianna), Peter Cambor (Barry), Lindsey Kraft (Allison), Marsha Mason (Arlene), Tim Bagley (Peter), Peter Gallagher (Nick Skolka), Christine Woods'tan (Jessica) oluşuyor.

"Grace and Frankie: Sezon 7B" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin