Gülümse Kaderine Reytingleri Nasıl? Nasıl Başladı?

Gülümse Kaderine reytingleri belli oldu. Dizinin ilk bölümden aldığı reytingler Fox TV'nin yeni dizisi için epey bir umutlandırıcı oldu desek yeridir.

FOX TV’nin yeni dizisi Gülümse Kaderine, Çarşamba günü itibariyle başladı. Dizinin ilk bölümün yayınlanmasının ardından tabii ki merak edilen dizinin nasıl reyting aldığı oldu. Zira FOX TV, bu sezon yeni dizilerinden beklediğini alamamıştı. Kanalın bu sezon yayınlanan birçok dizisinin reyting canavarı nedeniyle erken final yaptığını görmüştük. Böyle düşünüldüğü zaman Gülümse Kaderine reytingleri kanal için de oldukça önemli gözüküyor.

Peki henüz ilk bölümü yeni yayınlanan dizinin aldığı reytingler nasıl? Dizi nasıl bir başlangıç yaptı?

Gülümse Kaderine Reytingleri ve İlk Bölümün Yeri

Yine dizinin reytinglerini 3 ayrı kategoride değerlendireceğiz. AB listeli Total listesi ve ABC listelerine bakacağız. Dizinin bu 3 listede de başarılı bir giriş yaptığını söylemek lazım. Hemen sıralamalara geçelim.

22-04/29/gulumse-kaderine-reytingleri-1.jpg

AB Sıralaması

AB reyting sıralamasına baktığımız zaman Gülümse Kaderine dizisinin 5.sırada yer aldığını görüyoruz. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin de önüne geçmeyi başaran dizi, ilk 10’a girmekle kalmamış ilk 5’e de girmiş oldu.

Total Sıralaması

Yine burada da dizinin ilk 10 içerisinde yer aldığını görüyoruz. Total sıralamasında Gülümse Kaderine, 9.sıradan giriş yapmış durumda. Dizinin rakibi Oğlum dizisini de geçtiğini görüyoruz.

ABC Sıralaması

Gülümse Kaderine burada da ilk 3 sırayı kıl payı kaçırmış olarak gözüküyor. Dizinin sıralamada 4. sırada yer aldığını görüyoruz. Burada Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin gerisinde kalmış durumda ama ilk bölüm için sonuçlar gayet iyi.

Evet yukarıda da söylediğimiz gibi Gülümse Kaderine reytingleri çok iyi başlamış durumda. Dizinin henüz ilk bölümü yayınlandı. Diğer bölümlerde reytingler nasıl değişecek zamanla göreceğiz ama ilk bölümden alınan sonuçlar gayet tatmin edici desek yeridir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin