Yeni Dizi Seversin Fragmanı Yayınlandı! Konusu Ne?

Yeni Dizi Seversin için ilk fragman yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisinin konusu belli mi? Seversin dizisi konusunda açıklanan tüm detaylar ve ilk tanıtım videosu.

Yaz döneminin hızla yaklaşmasıyla beraber yeni diziler de bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bu sezon gelecek dizilerden birisi de Seversin olacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin çekimleri de sessiz sedasız başlamıştı.

Dizinin çekimleri hızla devam ederken yeni dizi için beklenen haber de geldi. Seversin ilk fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizinin fragmanının gelmesi, beraberinde soruları da getirdi. Yeni dizi ne zaman yayınlanacak? Konusu ne? Gibi bir çok soru gelmeye başladı. Peki bu sorulardan hangilerinin cevabını biliyoruz?

Seversin Dizisi Konusu Ne?

Dizi standart yaz dizisi konularına çok benzer bir konu ile gelecek. Dizide genç kızların hayallerini süsleyen yakışıklı bir oyuncu olarak karşımıza çıkacak Tolga karakteri ile Asya karakterinin yaşadıkları aşkı göreceğiz.

Başta da söylediğimiz gibi yaz dizilerinde çok sık gördüğümüz aşk hikayelerinden biri daha geliyor diyebiliriz. Oyun kadrosuna baktığımız zaman ise ilgi çeken isimlerin olduğunu görüyoruz.

Tüm oyuncu kadrosu ortaya çıkmış değil ama yapımda başrollerde İlayda Alişan ve Burak Yörük yer alacak. Özellikle Burak Yörük dikkat çekecektir. Öyle ki ünlü oyuncuyu yakın zamanda final yapan Aşk Mantık İntikam dizisinden hatırlıyoruz.

Ünlü isim dizi final yapmadan kısa bir süre önce diziden ayrılmıştı. Şimdi de Seversin dizisinde başrol olarak karşımıza çıkacak.

Seversin Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

En çok merak edilen ikinci soru ise dizinin ne zaman yayınlanacağı sorusu. Ne yazık ki bu soru için net bir cevap vermek mümkün değil. Dizinin fragmanı yayınlandı ama yayın tarihi konusunda bilgi verilmedi.

Muhtemelen yaz dönemine doğru Mayıs ayı içerisinde yayın hayatına başlar. Ama dediğimiz gibi henüz resmi bir tarih yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin