Netflix komedisi Pretty Smart 2. sezon gelecek mi?

How I Met Your Mother ve Crazy Ex-Girlfriend gibi çok izlenen popüler komedi dizilerinin arkasındaki ekipten çıkan "Pretty Smart"ın geleceği belli oldu. Detaylar...

How I Met Your Mother ve Crazy Ex-Girlfriend gibi çok izlenen popüler komedi dizilerinin arkasındaki ekipten çıkan "Pretty Smart"ın geleceği belli oldu.

PRETTY SMART DİZİSİ RESMEN İPTAL!

08 Ekim 2021 Cuma tarihinde ilk sezonuyla Netflix platformundaki yerini alan yapımın iptal edildiği duyuruldu. Buna göre Pretty Smart 2. sezon gelmeyecek!

İptal gelişmesi, dizinin başrol oyuncularından Emily Osment'in bir başka komedi dizisi Young Sheldon'ın ana oyuncu kadrosuna katıldığının açıklanmasından kısa bir süre sonra gelmiş oldu.

22-05/02/pretty-smart-dizisi.jpeg

Jack Dolgen, Doug Mand ve Kourtney Kang'in arkasında olduğu yapım böylelikle 10 bölümüyle dizi arşivindeki yerini aldı.

"PRETTY SMART" KONUSU

Dizinin hikâyesi; kitap kurdu Chelsea'nin (Emily Osment), neşeli kız kardeşi ve üç ev arkadaşıyla birlikte yaşamak zorunda kalınca mutluluk hakkında öğrenmesi gereken çok şey olduğunu keşfetmesine odaklanıyor.

Adeta her tarafından entelektüellik akan Chelsea, Kaliforniya'da kız kardeşiyle yeniden bağ kurar. Ancak kısa ziyaretinin daha uzun bir şeylere dönüşebileceğinden bihaberdir!

22-05/02/pretty-smart-iptal-mi.jpeg

Yapımda Emily Osment'a Cinthya Carmona (Solana), Olivia Macklin (Claire), Micheal Hsu Rosen (Jayden), Gregg Sulkin (Grant) gibi isimler eşlik ediyor.

Pretty Smart'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Kourtney Kang, Pamela Fryman, Jack Dolgen, Jim Brandon, Brian Singleton ve Doug Mand'den oluşmakta.

22-05/02/pretty-smart-afis.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin