Netflix dizisi Raising Dion 3. sezon olacak mı? Karar duyuruldu!

Netflix'in fantastik bilim-kurgu dizisi "Raising Dion"un 3. sezonunun olup olmayacağı kesinleşti! Detaylar...

Netflix'in fantastik bilim-kurgu dizisi "Raising Dion"dan haber var!

RAISING DION İLE BURAYA KADAR!

04 Ekim 2019'da yayınlanan ilk sezonunun ardından 01 Şubat 2022'de ikinci sezonuyla geri dönen dizinin 3. sezonu olmayacak!

Dijital yayın platformu Netflix diziyi resmen iptal etti.

Dennis Liu'nun aynı isimdeki çizgi romanı ve yine aynı isimdeki kısa filminden uyarlanan yapımın oyuncularından Sammi Haney, Instagram hesabından dizinin iptalini duyururken bu gelişme, sonrasında Netflix tarafından da onaylandı.

22-05/02/raising-dion-dizisi.jpeg

RAISING DION NASIL BİR DİZİ?

Dul bir annenin, oğlunun yeni ortaya çıkan süper güçlerini çevreleyen gizemi çözmek için kolları sıvamasını ve onun olağanüstü yeteneklerini gizlemeye çalışmasını konu edinen dizinin ikinci sezonunda; Nicole'un, süper güçleri hakkında daha öğrenecek çok şeyi olan oğlunu yetiştirmeye devam etmesine tanıklık ettik.

Netflix'in 2019 yılı içinde yayınlanan dizileri göz önüne alınıp oluşturulan 2019'da Netflix ABD'nin en popüler 10 dizisi listesine girmeyi başaran yapımın oyuncu kadrosunda Alisha Wainwright, Ja’Siah Young, Jason Ritter, Rome Flynn, Griffin Robert Faulkner, Jazmyn Simon, Ali Ahn, Gavin Munn, Aubriana Davis, Tracey Bonner, Josh Ventura gibi isimler yer alıyor.

22-05/02/raising-dion-3-sezon.jpeg

Super Spring Productions yapımcılığında hazırlanan Raising Dion'un yürütücü yapımcı kadrosu ise showrunner Carol Barbee ile birlikte Michael Jordan, Kenny Goodman, Dennis Liu, Darren Grant, Michael Green, Charles D. King, Poppy Hanks ve Marta Fernandez'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin