Batwoman 4. sezon olacak mı? Dizinin geleceği için karar çıktı!

Hikâyesinin merkezinde bir eşcinsel karakterin yer aldığı ilk çizgi roman uyarlaması süper kahraman dizisi "Batwoman" ın geleceği belli oldu! İşte yayıncı kanal The CW'nun kararı...

Hikâyesinin merkezinde bir eşcinsel karakterin yer aldığı ilk çizgi roman uyarlaması süper kahraman dizisi "Batwoman" için veda vakti!

BATWOMAN 4. SEZON OLMAYACAK!

2019 yılında ekran serüvenine başlayan ve geçtiğimiz aylarda üçüncü sezonunu noktalayan dizi için resmi iptal kararı çıktı. Yayıncı kanal dizi ile devam etmeme kararı aldı. Böylelikle Batwoman 4. sezon gelmeyecek!

İptal gelişmesini ilk olarak dizinin showrunner'ı Caroline Dries sosyal medya hesabından yaptığı "Az önce Batwoman'ın, dördüncü sezonu görmeyeceğine dair üzücü bir haber aldım. Üzüldüm ama minnet doluyum. 51 bölüm yapmak ne büyük şeref. Pek çok ilham verici, parlak insan bu diziye katkıda bulundu. Yapımcılara, oyunculara ve ekibe teşekkürler. Hayranlarımıza teşekkürler! Sizi seviyoruz" açıklamasıyla duyurdu.

BATWOMAN REYTİNGLERİ

Batwoman son sezonunda ortalama 760,000 toplam izleyici ve 0,2 demo reyting oranı ile ikinci sezonuna kıyasla yaklaşık yüzde 20'lik bir düşüş sergilemişti.

22-05/01/batwoman-foto.jpeg

İlk sezonu 20, ikinci sezonu 18 bölümden oluşan Batwoman'ın, 13 Ekim 2021 - 02 Mart 2022 tarihleri arasında yayınlanan son sezonu 13 bölümden oluşuyor.

Gotham sokaklarına Batwoman kimliğiyle çok iyi eğitilmiş bir sokak dövüşçüsü olarak adım atan ve her geçen gün artan suç olaylarının önüne geçmek isteyen Kate Kane karakterini merkezine alan dizinin ilk sezonu, Bruce Wayne'in Batwoman'a dönüşen kuzeni Kate Kane'e odaklandı. İlk sezon sonunda Ruby Rose'un ekipten ayrlmasının ardından Javicia Leslie, eski hükümlü Ryan Wilder/Batwoman rolüyle hikâyeye girdi.

22-05/01/batwoman-izle.jpeg

Berlanti Productions ve Warner Bros Television ortaklığıyla hazırlanan Batwoman'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Rachel Skarsten, Meagan Tandy, Nicole Kang, Camrus Johnson, Victoria Cartagena, Robin Givens ve Nick Creegan gibi isimler yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin