Space Force 3. sezon için Netflix'in kararı belli oldu!

Netflix komedi dizisi Space Force'un geleceği belli oldu. Dizinin 3. sezonu hakkında karar çıktı! Detaylar...

The Office ekibinin elinden çıkan Netflix komedi dizisi "Space Force"un geleceği belli oldu.

SPACE FORCE RESMEN İPTAL!

Dijital yayın platformu, iki sezonu geride bırakan Steve Carell'lı dizisiyle devam etmeme kararı aldı ve diziyi iptal etti. Buna göre Space Force 3. sezon gelmeyecek!

10 bölümlük ilk sezonu 29 Mayıs 2020'de yayınlanan yapımın 7 bölümden oluşan ikinci sezonu 18 Şubat 2022 tarihinde izleyiciyle buluşmuştu.

DİZİ NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Beklenen izlenme rakamlarına ulaşamayan dizinin iptal edilmesinde bununla birlikte maliyetinin yüksekliği de bir neden olarak gösteriliyor.

Uzay komedisi olarak nitelendirilebilecek Space Force'un konusu; dört yıldızlı bir generalin, Amerikan ordusunun en yeni departmanı olan Uzay Kuvvetlerini göreve hazırlamak üzere isteksizce eksantrik bir bilim insanıyla iş birliği yapmasıyle gelişen olayları konu ediniyor.

Space Force'un geride kalan ikinci sezonunda General Naird ve bahtsız ekibinin bir yandan aralarındaki sorunlarla boğuşup diğer yandan yeni bir yönetime kendilerini kanıtlamak zorunda olmasına tanıklık ederken "Acaba baskı altındaki grup birbirine kenetlenecek mi, yoksa dağılıp gidecek mi?" sorusunun cevabını aradık.

22-05/01/space-force-iptal-edildi.jpeg

Space Force'un oyuncu kadrosu Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Tim Meadows, Lisa Kudrow, Fred Willard, Spencer House, Owen Daniels, Alex Sparrow, Hector Duran ve Chris Gethard'dan oluşuyor.

Netflix, Deedle-Dee Productions, Film Flam & 3 Arts Entertainment iş birliğiyle hazırlanan dizinin ortak yaratcıları Carell ve Greg Daniels iken Carell ile birlikte Norm Hiscock yapımın showrunner'lığını yürüttüler.

22-05/01/space-force-izle.jpeg

Daniels ve Hiscock ile birlikte Carell, Howard Klein, Brent Forrester ve Ken Kwapis ise projenin yürütücü yapımcılığını üstlendiler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin