Legends of Tomorrow 8. sezon ne zaman? Beklenmedik gelişme!

Uzun soluklu süper kahraman dizilerinden "Legends of Tomorrow"un kaderi belli oldu! Yayıncı kanaldan dizinin 8. sezonuna dair sürpriz bir karar çıktı! Detaylar...

Uzun soluklu süper kahraman dizilerinden "Legends of Tomorrow"un kaderi belli oldu!

LEGENDS OF TOMORROW 8. SEZON GELMEYECEK!

Yayıncı kanal The CW, geçtiğimiz aylarda yedinci sezonunu tamamlayan dizinin 8. sezonunun olmayacağını açıkladı. Diğer bir deyişle dizi resmen iptal edildi.

Öyküsünü bıraktığı yer nedeniyle devam etmesi beklenen yapımın iptali biraz sürpriz oldu diyebiliriz. Ancak kaynaklardan edinilen bilgilere göre dizideki birkaç karakteri, kanalın DC Arrowverse'deki diğer dizilerinde görebilme ihtimali mevcut.

Gelişmeyi Twitter hesabından duyuran ortak showrunner Keto Shimizu "İnanılmaz bir serüven oldu. Ancak, The CW bize 8. sezonun olmayacağını bildirdi… Kalbimiz kırıldı, ancak aynı zamanda oyuncularımızın, ekibimizin ve yazarlarımızın katkıda bulundukları harika iş için de minnettarız" ifadelerini kullandı.

22-05/01/lot-iptal.jpeg

"Dünya üzerinde kahramanlar yeterli değil ise efsanelere ihtiyaç vardır" sloganıyla yola çıkan DC's Legends Of Tomorrow'un oyuncu kadrosunda Caity Lotz, Olivia Swann, Lisseth Chavez, Adam Tsekhman, Tala Ashe, Shayan Sobhian ve Amy Pemberton gibi isimler yer alıyor.

2016 yılında ekran serüvenine başlayan ve bu süre içinde pek çok oyuncu değişikliği yaşayan dizide Sara Lance/White Canary'yi canlandıran Caity Lotz ilk sezondan son sezona kalan tek orijinal oyuncuydu.

Wentworth Miller birinci ve ikinci sezonda rol alıp 100. bölüm için geri dönerken ayrıca The Flash ve Batwoman'da da rol aldı. Ray Palmer/The Atom'u oynayan Brandon Routh, ilk sezondan beşinci sezona kadar rol alırken; Dominic Purcell altıncı sezondan sonra ayrılan Mick Rory/Heat Wave karakterine hayat verdi. Başlangıçta kendi NBC şovunda başlayan Matt Ryan'ın Constantine karakteri ise 4. sezondan 6. sezona kadar hikâyede yer aldı.

22-05/01/lot-8-sezon.jpeg

THE CW KANALINDAN ONAYLAR VE İPTALLERE DEVAM!

All American, The Flash, Kung Fu, Nancy Drew, Riverdale, Superman & Lois ve Walker'a yeni sezon onayı veren The CW böylelikle, Batwoman'ın ardından Legends of Tomorrow'u da iptal etmiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin