La Casa de Papel: Kore 1. sezon ne zaman başlıyor? Yayın tarihi ve konusu!

La casa de Papel'in Kore versiyonu "La casa de Papel: Kore (Money Heist: Korea - Joint Economic Arena)" için resmi tarih duyurusu geldi. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve tüm detayları haberimizde...

"Bir suç dünyayı değiştirebilir..."

Dünya çapında büyük ilgiyle izlenen ve fenomen haline gelen La casa de Papel geri dönüyor! Bu kez Kore versiyonuyla!

LA CASA DE PAPEL: KORE 24 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR!

Sürükleyici suç dizisi La casa de Papel'in bir süre önce duyurulan Kore versiyonu "La casa de Papel: Kore (Money Heist: Korea - Joint Economic Arena)" için resmi tarih duyurusu geldi.

Paylaşılan tarih duyurusu videosuna göre dizinin 1. sezon bölümleri 24 Haziran 2022 tarihinden itibaren Netflix platformunda olacak.

12 bölümlük ilk sezon iki parça halinde yayınlanırken ilk olarak 6 bölümlük ilk kısım Netflix kütüphanesine eklenecek. Sezonun geri kalan bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı ilerleyen dönemde duyurulacak.

22-05/01/la-casa-de-papel-kore-foto2.jpeg

LA CASA DE PAPEL: KORE'NİN KONUSU NASIL?

Orijinal dizinin arkasındaki Álex Pina'nın da yapımcı olarak dahil olduğu projenin konusu şöyle:

"Küçük bir para çalan hırsız ya kovalamacada öldürülür ya da hapse girer. Ama büyük soygun yapan bir hırsız dünyayı değiştirebilir hatta kahraman olabilir. Tarihteki tüm soygunların en büyüğünü yapacağız. İnsanlar bu muhteşem şovu canlı izleyecek ve bizi destekleyecekler."

"İnanılmaz bir soyguna yeni ve cesur bir yaklaşım" şeklinde nitelendirilen La casa de Papel: Kore; Kore Yarımadası'nda, dahi bir stratejist ve farklı kişilik ve yeteneklere sahip insanları içeren bir rehine krizi durumunu konu ediniyor.

Öykü; yaklaşık 80 yıllık bölünmeden sonra Kuzey ve Güney Kore barışçıl bir yeniden birleşmenin eşiğindeyken gerçekleşiyor.

Uluslar yepyeni bir birleşik para birimi basmaya hazırlanırken, bir soygun ortaya çıkar. Profesör olarak bilinen dahi bir stratejist, yeni parayı doğrudan darphaneden çalmak için kuzeyden ve güneyden üst düzey hırsızlardan oluşan her biri farklı özellik ve yetenekte bir ekip kurar.

22-05/01/la-casa-de-papel-kore-oyuncu-kadrosu.jpeg

LA CASA DE PAPEL: KORE KADROSU

Ryu Yong-jae'nin uyarlama senaryoyu kaleme alıp Kim Hong-sun'un (Voice, Black) yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Yoo Ji Tae (Profesör)
- Park Hae-soo (Berlin)
- Jun Jong-seo (Tokyo)
- Lee Won Jong (Moskova)
- Kim Ji-hun (Denver)
- Jang Yoon-ju (Nairobi)
- Lee Hyun-woo (Rio)
- Kim Ji-hoon (Helsinki)
- Lee Kyu-ho (Oslo)
- Kim Yoon Jin (Raquel)

BH Entertainment ve Contents Zium yapımcılığında hazırlanan Joint Economic Arena'nın tarih duyuru videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

22-05/01/la-casa-de-papel-kore-poster.jpeg

"La Casa de Papel: Kore" (Netflix) Tarih Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin