Ozark 4. ve final sezonu 2. kısım hakkında bilinmesi gerekenler!

Hedefe giden her yol mübahtır... "Ozark"ın 4. ve final sezonunun 2. kısım bölümleri Netflix kütüphanesine eklendi. Final bölümlerine dair bilgiler yazımızda...

Hedefe giden her yol mübahtır...

OZARK'TA SON PERDE!

Byrde ailesinin Chicago'nun banliyösündeki normal hayatlarını aniden geride bırakıp, Missouri'nin Ozarks bölgesinde tehlikelerle dolu suç dünyasına adım atma serüveninde artık son perde!

Jason Bateman'ın yönetmenlik dalında bir ve Julia Garner'ın en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında iki Emmy ödülü kazandığı "Ozark"ın 4. ve final sezonunun 2. kısım bölümleri Netflix kütüphanesine eklendi.

14 bölümlük final sezonunun ilk kısmı 21 Ocak 2022 tarihinde yayınlanmıştı. Geri kalan 7 bölüm ise 29 Nisan 2022 Cuma tarihinden itibaren platformdan izlenebiliyor. Dördüncü sezonun ilk kısmı, ilk üç gününde 77 milyon saat izlenerek platformun haftalık İngilizce Top 10 listesine 1 numaradan giriş yapmıştı.

OZARK FİNAL BÖLÜMLERİNDE NELER OLACAK?

Kapitalizmi, aile dinamiklerini ve hayatta kalma mücadelesini sıradan (görünse de hiç de öyle olmayan) Amerikalıların gözünden anlatan dizinin final sezonunda; Byrde ailesinin kartelden kurtulmaya çok yakın olmasına, ancak nihai felaketlerini hazırlayan şeyin belki de yıpranan aile bağları olduğuna tanıklık ediyoruz.

Dizinin bugün yayınlanan final bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 4. Sezon 8. Bölüm: "Ölümün Kuzeni" (55 dk.)
- 4. Sezon 9. Bölüm: "İşler Duaya Kalınca" (62 dk.)
- 4. Sezon 10. Bölüm: "Patron Sensin" (63 dk.)
- 4. Sezon 11. Bölüm: "Her Şeye Rağmen Ayakta" (66 dk.)
- 4. Sezon 12. Bölüm: "Suyu Bulandırmak" (54 dk.)
- 4. Sezon 13. Bölüm: "Çamur" (58 dk.)
- 4. Sezon 14. Bölüm: "Zorlu Veda" (72 dk.)

22-04/30/ozark-4-sezon-2kisim-posteri.jpeg

Final sezonunun ikinci kısmının açılış bölümünde; çok büyük bir kayıpla yıkılan Ruth'un, intikam almak için Şikago'ya doğru yola çıkmasına ve bu sırada Marty'nin onu pişman olabileceği bir şey yapmaktan vazgeçirmeye çalışmasına tanıklık ediyoruz.

Final sezonunda Emmy ödüllü Jason Bateman, Emmy ödüllü Laura Linney, Emmy ödüllü Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker ve Veronica Falcón rol alıyor.

22-04/30/ozark-season-4-part-two.jpeg

Emmy adayı Chris Mundy bu sezonda da dizi sorumlusu, senarist ve baş yapımcı olarak yer alırken; dizinin baş yapımcılığını Jason Bateman, Mark Williams, John Shiban, Laura Linney, Patrick Markey ve Bill Dubuque üstleniyor.

MRC Television'ın imzasını taşıyan Ozark'ın final bölümleri için hazırlanan Türkçe alt yazılı fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Ozark: 4. Sezon | 2. Kısım" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin