Netflix korku dizisi Sweet Home 1. sezonuyla başladı! Sweet Home konusu, fragmanı

Korku-gerilim türündeki popüler çizgi roman "Sweet Home"un dizi uyarlamasının 1. sezonu Netflix platformuna geldi! Sweet Home nasıl bir dizi?

"Cehenneme hoşgeldin. Gözlerini açtığın zaman tek gördüğün canavarlar. Ölüme mahkum bir dünyanın sonunda hayatta kalmaya çalışın!"

İlk haberi geçtiğimiz yılın bu zamanlarında çıkan korku-gerilim türündeki popüler çizgi roman "Sweet Home"un dizi uyarlamasının 1. sezonu Netflix platformuna geldi!

SWEET HOME 1. SEZON BAŞLADI!

Aynı isme sahip webtoon'dan uyarlanan Güney Kore menşeli canavarlı gerilim dizisinin 1. sezonu 18 Aralık 2020 Cuma günü Netflix'te başladı.

SWEET HOME NASIL BİR DİZİ?

Sweet Home'un kısaca hikayesine bakacak olursak;

20-12/22/sweet-home-poster.jpg

Beklenmedik bir trajedi sonrasında ailesini kaybetmesinin ardından kendisini toplumdan daha da soyutlayan münzevi lise öğrencisi Cha Hyun-su evini terk etmek zorunda kalıp harap haldeki Green Home adlı binaya tek başına taşınır ve burada tuhaf, şok edici koşullarla yüzleşir.

Zor günler geçiren Cha Hyun-su yaşadıklarından çok daha korkutucu bir şeyle yüzleşmeye başlar: Canavarların insanlığı yok etmeye çalıştığı bir gerçeklik. Artık çok geç olmadan hayatta kalmak ve insanlığa tutunmak, en azından buna çalışmak için küçük bir grup gönülsüz kahraman ile birlikte savaşmalıdır.

Sweet Home'un sezonu 45 ile 59 dakika sürelere sahip 10 bölümden oluşuyor. Sezonun 50 dakika süreli açılış bölümünde taşınma işlemlerini tamamlayan Cha Hyun-su, kısa süre sonra komşusunun dairesinde yaşanan rahatsız edici bir olaya tanıklık eder ve olaylar gelişir.

20-12/22/sweet-home-izle.jpg

SWEET HOME OYUNCU KADROSUNDA TANIDIK İSİMLER

Netflix'in Love Alarm dizisinin başrollerinden Song Kang ana karakter "Hyun-su"ya hayat veren isim. Lee Jin-uk (Voice) gizemli apartman sakini "Pyeon Sang-wook" ve Si-young Lee (No Mercy) ise Netflix uyarlaması için yaratılmış özgün bir karakter olan "Seo Yi-kyeong"u canlandırıyorlar.

Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle sıralanıyor: Lee Do-hyun (Hotel del Luna), Kim Nam-hee (Mr. Sunshine), Go Min-si (Love Alarm), Park Kyu-young (Romance is a Bonus Book), Go Youn-jung (He Is Psychometric), Kim Kap-soo (Designated Survivor: 60 Days) ve Sang-ho Kim (Kingdom)

"Sweet Home" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin