Netflix Kuş Uçuşu Dizisi için Resmi Görseller Paylaşıldı

Netflix Kuş Uçuşu dizisi için ilk görseller yayınlandı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosunun da netlik kazandığını gördük. Peki yapım ne zaman gelecek?

Netflix Kuş Uçuşu dizisi için artık her şey netlik kazanmaya başladı. Kısa süre önce dizinin yayın tarihi sızdırılmıştı. Şimdi ise resmi olarak dizinin görselleri yayınlandı ve dizinin ne zaman yayınlanacağı da resmi olarak açıklanmış oldu.

Paylaşılan tarih doğru çıktı. Yani yeni dizi 3 Haziran tarihinde Netflix platformunda yerini almış olacak. Biz bu içeriğimizde ise dizinin oyuncularından ve yapım için paylaşılan yeni görsellerden söz edeceğiz.

Netflix Kuş Uçuşu Dizisinden İlk Görüntüler

Dizide tam anlamıyla kuşak çatışmasını göreceğiz. Başarılı bir haberci ve başarılı olmak isteyen genç bir haberci adayının mücadelesini izleyeceğiz.

Oyuncu kadrosunda ise hem genç isimler hem de iddialı isimler var. Bir kere başrolde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çekikkol isimlerini göreceğiz.

22-05/19/netflix-kus-ucusu-10.jpg

22-05/19/netflix-kus-ucusu-11.jpg

22-05/19/netflix-kus-ucusu-12.jpg

22-05/19/netflix-kus-ucusu-13.jpg

22-05/19/netflix-kus-ucusu-14.jpg

22-05/19/netflix-kus-ucusu-16.jpg

22-05/19/netflix-kus-ucusu-17.jpg

Kadroda yer alan diğer isimler ise Burak Yamantürk, Defne Kayalar ve İrem Sak olacak. Yayınlanan görsellere baktığımız zaman ses getirecek yapımlardan biri olduğunu da anladığımız dizinin 3 Haziran tarihinde ilk 8 bölümüyle yayınlandığını göreceği

Gerçi ilk 8 bölüm dedik ama dizinin devam edip etmeyeceği konusunda da herhangi bir bilgimiz olmadığını eklemek isterim.

Şimdilik sadece yeni yayınlanan görseller ve Ay Yapım imzalı dizinin açıklanan bu detaylarıyla sınırlı kalacağız. Yeni sezon gibi detaylar, dizi yayınlandıktan sonra ortaya çıkacaktır. İlk 8 bölüm için detayları da şu an için tam olarak bilemiyoruz. Kaç dakikalık bölümler göreceğimiz gibi bilgiler için yayını beklemek lazım. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin