Yasak Elma Dizisinde Bomba Bir Ayrılık Daha Yaşanacak

Yavaş yavaş sezon finali yapmaya hazırlanan Yasak Elma dizisinden çok önemli bir ismin ayrılacağı ortaya çıktı. Diziden ayrılan isim kim olacak?

Yasak Elma dizisinin öyle bir yapısı var ki diziden hangi oyuncu ayrılırsa ayrılsın aslında çok büyük bir sürpriz olmuyor. Daha önce dizinin başrol oyuncularının diziden ayrıldığını ve yapıma birçok yeni oyuncunun dahil olduğunu da çok kez gördük.

Yeni sezon onayını da aldığı bilinen dizi için yine böyle bir haber daha gündeme gelecek. Öyle ki son bilgilere göre dizide başrol olan isimlerden biri, sezon sonu itibariyle diziye veda edecek. Peki bu isim kim olacak?

Yasak Elma Dizisine Veda Edecek Olan İsim Berk Oktay Olacak

Birsen Altuntaş tarafından yapılan habere göre dizinin sezon finalinde büyük bir ayrılık yaşanacak. Henüz ayrılığın nasıl olacağı net değil ama diziden ayrılacak olan ismin Berk Oktay olacağı söyleniyor.

Dizide de Çağatay karakterine rol veren ismin sezon finalinin hemen öncesinde diziden ayrılması beklenmekte.

Bu konuda yeni açıklamalar yapıldığı zaman ünlü ismin diziden nasıl ayrılacağı konusunda da bilgi sahibi olmuş olacağız.

Bu arada yapımın sezon finali için düşünülen bölümün de 147.bölüm olduğunu ekleyelim. Bu hafta 143.bölüm yayınlanmış olacak.

22-05/19/berk-oktay-yasak.jpg

Bu bölümden sonra sezon finaline kadar 4 bölüm kalmış oluyor. Tabii ki iddialar doğruysa. Zira sezon finalinin 147. bölümde yapılacağı da kesin olarak açıklanmadı. Bunun için de resmi bir açıklama bekleyeceğiz.

Yeni sezonda kimlerin devam edeceği konusunda da şu an netlik kazanan tek isim var. Yeni sezon için netlik kazandığı söylenen tek isim Eda Ece. Diğer isimler için henüz bir gelişme ya da bilgi yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin