Ah Nerede Dizisi Hangi Kanalda? Ne Zaman?

Ah Nerede dizisi için oyuncular yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dizinin yayınlanacağı hangisi olacak? Dizinin ne zaman yayınlanacağı kesinleşti mi?

Yaz sezonuna doğru yeni dizilerin isimleri bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bir süredir gündemde olan yeni dizilerden birisi de Ah Nerede dizisi. Türk sinemasının en sevilen yapımlarından biri olan “Ah Nerede” filminden yola çıkılarak hazırlanan yeni dizi, hem oyuncu kadrosu hem de bilindik hikayesiyle epey bir ses getirecek gibi duruyor.

Birkaç aydır sızıntıları gündeme gelen dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ve oyuncu kadrosunda nasıl isimlerin yer alacağına da yakından bakalım.

Ah Nerede Dizisi Star TV Ekranlarında Yayınlanacak

Suavi Doğan ve 10.Ev Yapım’ın yapımcılığında hazırlanacağı söylenen dizinin kanalı Star TV olacak. Yaz döneminde yayınlanmasını beklediğimiz yapımın senaryosunu kaleme alan isimler ise Meryem Demirli ve Kübra Sülün olacak.

Senaryoda aynı ismi taşıyan ünlü filmden ne kadar esinlenildiğini de dizi yayınlandığı zaman göreceğiz.

Dizinin oyuncu kadrosuna geldiğimiz zaman ise genç isimlerin ağırlıklı olduğunu anlıyoruz. Dizinin başrollerinde yer alacak isimler Nil Keser ve Oktay Çubuk olarak belirtildi.

22-05/19/ah-nerede-dizisi-2.jpg

Diğer isimlerin kimler olacağı konusunda da yeni açıklamaları beklemek gerekecek. Yavaş yavaş dizi setinden de görüntülerin paylaşıldığını ve dizinin çekimlerinin başladığını da söylemek lazım.

Buradan yola çıkacak olursak yapım için yakın zamanda tanıtım videosu da gelecektir. Şimdilik yayın tarihi konusunda kesin bir açıklama yok.

Bu konuda ilk tanıtım videosunun paylaşılmasını bekleyeceğiz. Dizi sete çıktığına göre, çok kısa bir süre sonra yayın tarihi için de açıklamalar gelecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin