Seksenler Final mi Yapıyor? Ne Zaman?

Seksenler final mi yapacak? Son iddialara göre en uzun soluklu dizi projelerinden biri olan yapım için artık sona gelindi. Peki final konusunda gelişmeler neler?

Uzun yıllardır televizyon ekranlarında olan dizi Seksenler, zaman zaman ara verse de ekranların vazgeçilmez yapımlarından biri haline geldi. Yine zaman zaman haftalık zaman zaman günlük olarak yayınlanan dizi, bu kez sevenlerini üzecek bir haberle gündemde. Son iddialara göre Seksenler final yapıyor.

Son olarak günlük dizi şeklinde yayınlanmaya ve yayın hayatına bu şekilde devam etmeye başlayan dizinin, artık final yapacağı söylenmekte.

Seksenler Final Kararı mı Aldı?

Zaten dizinin bir dönem dizisi olduğu biliniyordu. Asından da anlayacağımız gibi dönem dizisi olarak karşımıza çıkan yapım 80’li yıllarda geçiyordu. Fakat dizi o kadar uzun süre yayınlandı ki artık yapımın 80’li yılları da tamamlamaya başladığını gördük.

Haliyle final kararı alınması aslında beklenen bir durumdu. Dizi 80’li yılları bir daha yaşattı ve yaşadı desek yeridir.

Son bilgilere göre final kararı alındı deniyor ama dizinin ne zaman final yapacağı konusunda kesin bir açıklama gelmiş değil.

22-05/19/seksenler-final-2.jpg

En son 638. bölümün yayınlandığını biliyoruz. İddialara bakacak olursak çekimler de tamamlanmış ve finale kadar olan her bölüm hazır.

Ama hala dizinin ne zaman final yapacağı konusunda net bir bilgi yok. Muhtemelen iddialar doğru çıkarsa, sezon sonuna doğru yapımın artık final yaptığını görebiliriz. Seksenler final yaptıktan sonra TRT 1 ekranlarında hangi dizi başlar ve boşluk nasıl doldurulur bilemiyoruz.

Çok güçlü ve uzun soluklu bir yapım izlemiş olduk. Şimdi resmi olarak final açıklamasının ne zaman yapılacağını bekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin