Netflix mini dizisi Andy Warhol Günlükleri'ni tanıyalım!

Ryan Murphy'nin imzasını attığı belgesel dizisi "Andy Warhol Günlükleri (The Andy Warhol Diaries)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, bölümleri...

"Andy Warhol ile ilgili hala keşfedilmeyi bekleyen bir sürü ufak hikâye var..."

Andy Warhol'un günlüklerine dayanarak hazırlanan ve baş yapımcı Ryan Murphy'nin imzasını attığı belgesel dizisi "Andy Warhol Günlükleri (The Andy Warhol Diaries)" Netflix'te yayınlandı.

09 Mart 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebilen mini dizi toplam 6 bölümden oluşuyor.

ANDY WARHOL GÜNLÜKLERİ NASIL BİR MİNİ DİZİ?

Bir efsanenin nefes kesici derecede geniş, altı bölümlük portresi olarak nitelendirilen yapım; Andy Warhol'un olağanüstü yaşamını, sanatçının ölümünden sonra yayınlanan günlüklerinin sunduğu samimi bakış açısından anlatıyor.

Andy Warhol 1968 yılında vurulduktan sonra hayatını ve duygularını günlüğüne kaydetmeye başladı. O günlükler ve bu dizi, onun kişiliğinin ardındaki sırları ortaya çıkarıyor.

22-03/12/the-andy-warhol-diaries-belgeseli.jpeg

"ANDY WARHOL GÜNLÜKLERİ" BÖLÜM REHBERİ

Andrew Rossi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu mini dizinin, süreleri 53 ila 78 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Dumanla İşaret Göndermek" (56 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Gölgeler: Andy ve Jed" (53 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Çifte Hayat: Andy ve Jon" (72 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "İş Birliği: Andy ve Basquiat" (74 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "15 Dakika" (65 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Son Akşam Yemeği" (78 dk.)

Açılış bölümünde; sanat sayesinde kendini ifade etme ve baştan yaratma şansı bulan Andy'nin, doğduğu kasvetli Pittsburgh'dan çıkıp New York sanat dünyasında yenilikçi bir güç hâline gelmesine tanıkık ediyoruz.

22-03/12/the-andy-warhol-diaries-poster.jpeg

Bob Colacello ve Jerry Hall gibi isimlerle röportajlar da içeren Andy Warhol Günlükleri'nin tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"The Andy Warhol Diaries" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin