Netflix mini dizisi Kukla Ustası: İnanılmaz Bir Dolandırıcılık Öyküsü şaşırtacak!

Gerçek suç belgeseli "Kukla Ustası: İnanılmaz Bir Dolandırıcılık Öyküsü (The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman)" Netflix'te yayına girdi! Konusu, fragmanı ve tüm detayları burada...

Hayatlar mahvoldu, aileler parçalandı ve gerçek açığa çıktı...

KUKLA USTASI: İNANILMAZ BİR DOLANDIRICILIK ÖYKÜSÜ YAYINDA!

BAFTA ödüllü belgesel Hayat Avcısı'nın (The Imposter) ardındaki ekibin imzasını taşıyan gerçek suç belgeseli "Kukla Ustası: İnanılmaz Bir Dolandırıcılık Öyküsü (The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman)" Netflix'te yayına girdi!

İzleyicilerin 19 Ocak 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden ulaşabilecekleri ilgi çekici mini dizi 3 bölümden oluşuyor.

"KUKLA USTASI: İNANILMAZ BİR DOLANDIRICILIK ÖYKÜSÜ" KONUSU

Kukla Ustası: İnanılmaz Bir Dolandırıcılık Öyküsü'nin konusuna bakalım:

Dünyanın en cüretkâr dolandırıcılarından biri olan Robert Hendy-Freegard'ın ağzı açık bırakan hikâyesine hoş geldiniz!

Yürek burkan türde nitelendirebileceğimiz bu belgesel dizisinde; zalim bir dolandırıcının, kendisinin İngiliz bir casus olduğuna inandırdığı kurbanlarını soyup soğana çevirirken ailelerini de mahvetmesine tanıklık ediyoruz.

Bu ürpertici dizide, sinsi çekiciliğini kullanıp yirmi yıl boyunca en az yedi kadını ve bir erkeği neredeyse bir milyon sterlin üzerinden kontrol eden, dolandıran ve aldatan Robert Freegard'ın hikâyesine detaylı bir yolculuk yapıyoruz.

22-01/22/the-puppet-master-hunting-the-ultimate-conman-izle.jpeg

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Ortadan Kaybolanlar" (49 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Hayaleti Kovalamak" (30 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Tuzak" (51 dk.)

Sezon açılış bölümünde; Robert'in 1993 yılında üniversite arkadaşlarını bir MI5 ajanı olduğuna inandırmasını; yıllar sonra David adlı bir adamın bir aileyi âdeta parmağında oynatmaya başlamasını izliyoruz.

RAW yapımcılığında hazırlanan Kukla Ustası: İnanılmaz Bir Dolandırıcılık Öyküsü'nün yönetmen koltuğu Sam Benstead & Gareth Johnson ikilisine emanet.

22-01/22/the-puppet-master-hunting-the-ultimate-conman-dizisi.jpeg

Bart Layton & Rebecca North ikilisinin yönetici yapımcılığını üstlendiği ilgi çekici dizinin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

"The Puppet Master: Hunting The Ultimate Conman" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin