Too Hot to Handle 3. sezon Netflix'te başladı! Yeni yarışmacıları tanıyalım!

"Öpüşmek yok, yiyişmek yok, hiçbir şekilde sevişmek yok. Çünkü 200.000 doları kaybetme riski var!" Evet, Too Hot To Handle geri döndü! 3. sezon detayları, fragmanı ve yarışmacıları burada....

Gerçek aşka gerçek bir bağ gerekir...

"Öpüşmek yok, yiyişmek yok, hiçbir şekilde sevişmek yok. Çünkü 200.000 doları kaybetme riski var!" Evet, Too Hot To Handle geri döndü!

TOO HOT TO HANDLE 3. SEZONA HAZIR MISINIZ?

Netflix'in büyük ilgi gören reality yarışma programı "Too Hot to Handle" 3. sezonuyla döndü!

İlk sezonu 17 Nisan - 08 Mayıs 2020, ikinci sezonu 23- 30 Haziran 2021 tarihleri arasında yayınlanan popüler programın yeni sezon bölümleri 19 Ocak 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix portalından takip edilebiliyor.

Üçüncü sezon toplam 10 bölümden oluşuyor.

Gösterişli bekâr gençlerin cennetin kıyılarında buluşup kaynaştığı ancak cazip büyük ödülü kazanmak için seksi bırakmaları gerektiği Too Hot to Handle'ın yeni sezonu da oldukça sıcak ve keyifli geçecek gibi!

Şimdiye kadarki en çılgın bekarlar grubu uslanacak mı? Yoksa cinsel isteklerine yenilecekler mi?

Yeni sezonda; Lana, "Zevk Adası" adlı sahte bir programla yeni bir azgın bekârlar grubunu ayartıyor. Bakalım kim cazibeye karşı koyup şimdiye kadarki en büyük ödülü kazanacak?

22-01/22/3-sezon-too-hot-to-handle.jpeg

Süreleri 33 ila 49 dakika arasında değişen 3. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 3. Sezon 1. Bölüm: "Acı Olmadan Zevk Olmaz" (46 dk.)
- 3. Sezon 2. Bölüm: "Erkeklerin Gözdesi Georgia" (36 dk.)
- 3. Sezon 3. Bölüm: "Gerçekler Acıdır" (42 dk.)
- 3. Sezon 4. Bölüm: "Şortumu Ye" (33 dk.)
- 3. Sezon 5. Bölüm: "Yeşil Işık" (40 dk.)
- 3. Sezon 6. Bölüm: "Üçlü Tehdit" (40 dk.)
- 3. Sezon 7. Bölüm: "Yoni'ni Sev" (44 dk.)
- 3. Sezon 8. Bölüm: "Dibe Vuruş" (44 dk.)
- 3. Sezon 9. Bölüm: "Cennetteki Araf" (45 dk.)
- 3. Sezon 10. Bölüm: "Harika Bir Veda" (49 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; "Zevk Adası"ndaki bekârlar birbirlerine caka satıyor, kıyasıya rekabet ediyor ve aşk hayatlarıyla ilgili kirli sırları paylaşıyor. Ardından Lana eğlenceyi yarıda kesiyor.

TOO HOT TO HANDLE 3. SEZON YARIŞMACILARINI TANIYALIM

Ve 3. sezonun yarışmacıları:

- Beaux, 24, Kent: Londra doğumlu hukuk sekreteri. Dürüstlüğüyle gurur duyar - "İnsanlar bana bakınca çıtı pıtı bir kız olduğumu düşünüyor ama gizliden gizliye erkeksi bir yanım var. Hiç romantik biri değilim. Açıkçası KFC'de bir randevuya varım. Külot değiştirir gibi erkek değiştiririm. Hoşlandığım bir adam gördüğüm an ona seksi bir bakış atarım ve üstüne atlarım."

22-01/22/beaux.jpeg

- Georgia, 26, Brisbane, Avustralya: Brisbane'de öğrenci - "Her şeyle ve herkesle flört ederim. Sırnaşmayı severim. Bu kelimeye bayılırım. Cinsel yönüm aşırı baskın. Erkekler bunu sever, sanırım bu yüzden bana sırılsıklam aşık oluyorlar. Belalı erkeklere, narsist erkeklere bayılırım. Bu tipten hoşlanırım. Bölgemdeki Avustralyalı erkekler biraz denyo. Pislikler. Aradığım tat yabancı erkeklerde var. Şu an herhangi birinin kıyafetlerini heyecanla parçalayabilirim."

22-01/22/georgia.jpeg

- Harry, 29, Middlesborough: Bir ağaç cerrahı - "Küçük bir havuzda büyük balığım sanki. Köyümde olan her şey büyük bir haberdir. Yaşlı bir kadın düşerse manşetlere taşınır. Mesleğim ağaç kesmek. Tavlarken kullandığım laflardan: Sana ağaç gibi tırmanırım. Bir prenses bulmak için bir sürü kurbağa öptüm. Henüz bulamadım. Britney'den ayrıldım. Cherry'den ayrıldım. Charlotte, Karen... Kızlar bana çok kolay tav olur. Beyaz çitli, tepede bir ev ve bir düğün sözü veriyorum. Bu kadar çok seçenek varken birinde nasıl sabit kalırsın?"

22-01/22/harry.jpeg

- Holly, 23, Colorado: Model ve psikoloji öğrencisi - "Ailemin kesinlikle yüz karasıyım. Bana boşuna Fırtına Holy demiyorlar. Çok kalp kırarım. Gündelik ilişkilere bayılırım. Genelde istediğimi alırım. Konuşurken ağzımdan seksilik akar, en sıkıcı konularda bile."

22-01/22/holly.jpeg

- Izzy, 22, Manchester: Cheltenham'dan sporda olduğu kadar aşkta da rekabetçi olan kişisel antrenör. - "Özel okula gittim ve insanlar kibirli bir kız olacağımı düşündü. Ama rugby takımının yarısını götürmüşümdür. Birkaç kriketçi bile götürdüm. Rekabetçiyim. Boş vaktimde hokey oynarım. Hokey sahasında bir oyuncu, gerçek hayatta bir çapkınım. İlişkilerimi normalde mesaj atarak bitiririm. Sayı yapan ilk kişi ben olacağım. Hep böyle oldu. Zevk Adası'nda da böyle olacak."

22-01/22/izzy.jpeg

- Jaz 25, Virgina: Moda tasarımcısı ve model - "Klas ve göz alıcıyım. Güzel bir gülümsemem var. Tatlıyım. Bende yok yok. Saçım gerçek. DM'den bir sürü insan yürüyor. Hokkabazlık etmeye benziyor. Bir gün gördüğünüz kişi, başka bir gün gördüğünüz kişiyi tutmaz. Belalı tiplere kesinlikle zaafım var. İstediğim bir şey görürsem peşini bırakmam. En belalı olan kazansın."

22-01/22/jazz.jpeg

- Nathan, 24, Cape Town, Güney Afrika: Model ve işletme yöneticiliği öğrencisi - "Uluslararası çapta bir çapkınım. Şakam yok, sırf farklı kızlarla sevişmek için farklı ülkelere uçtum: Güney Afrika, İngiltere, Almanya, Amerika, Rusya, Ukrayna, İspanya, İsveç. Kesinlikle seri sevgiliyim. Zevk Adası, seks olimpiyatlarına benziyor. Bu yüzden altın kazanmaya geldim."

22-01/22/nathan.jpeg

- Patrick, 29, Hawaii: Oyuncu-model - "Yüzümü daha önce görmüş olabilirsiniz. Mr. Hawaii takviminin kapağındayım. Bekâr kadın için en iyi tur rehberiyim. Sizi gezdiririm. Yunusları, kaplumbağaları gösteririm. Plajda kısaca sevişiriz. Hawaii'deki tüm bitkileri bilirim. En sevdiğim çiçek orkidedir çünkü her çiçeği eşsizdir. Dünyadaki her kadın gibi. Arıysan ve uygunsan tatlı balı elde edersin. Tatlı balı daima alırım."

22-01/22/patrick.jpeg

- Stevan, 26, LA: Model - "Kesinlike vahşiyim. Kural çiğnemeyi severim. Kıyafetlerimi yırtıp atarım. Evsiz gibi görünürüm. Kesinlikle belalı bir tipim ama hassas bir yönüm de var. Bu yönüm açılırsa kadınlar üşüşür. İnsanlar ilişki aradığımı sanıyormuş. Herkesi seviyorum, bu benim suçum değil. Aşk aramıyorum. Uslu durmaya gelmedim. İnsanlar bana ya bayılır ya da benden nefret eder."

22-01/22/stevan.jpeg

- Truth, 23, Texas: Basketbol oyuncusu ve kriminoloji öğrencisi - "Kadınlardan büyük ilgi görüyorum. Tanrım, sanırım çok yakışıklıyım. Truth daima, %99.9 gerçeği söyler. Bu yüzden adımın anlamı "gerçek". Ama asıl adım Robert. Kızlara hayranlığımdan önce basketbola hayrandım."

22-01/22/truth.jpeg

"Too Hot To Handle" (Netflix) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin