Netflix mini suç dizisi Gelmiş Geçmiş En Kötü Ev Arkadaşı'nı tanıyalım!

Yanlış yola sapan ev arkadaşlarına dair mini belgesel suç dizisi "Gelmiş Geçmiş En Kötü Ev Arkadaşı (Worst Roommate Ever)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı, bölüm bilgileri...

Dört gerçek hikâye... Sahtekârlar, dolandırıcılar, kundakçılar, işgalciler ve katiller hakkında...

Yanlış yola sapan ev arkadaşlarına dair belgesel dizisi "Gelmiş Geçmiş En Kötü Ev Arkadaşı (Worst Roommate Ever)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

01 Mart 2022 Salı tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebilen mini dizinin sezonu 5 bölümden oluşuyor.

"WORST ROOMMATE EVER" KONUSU

Peki, baş yapımcılığını Jason Blum'un (Arınma Gecesi serisi, Kapan) üstlendiği Worst Roommate Ever'da izleyiciyi neler bekliyor?

Şiddet eğilimli sahtekârlar. Soğukkanlı katiller. Worst Roommate Ever'daki gerçek öyküler hayal edemeyeceğiniz kadar korkunç birlikte yaşama deneyimlerinden bazılarını su yüzüne çıkarıyor.

Blumhouse Television'ın arkasında olduğu beş bölümlük belgesel dizisi; görünüşte zararsız olan oda arkadaşlarının, kötü niyetli ve bazen şiddet içeren niyetleri ortaya çıktığında, masum kurbanları için gerçek hayatta kabuslara dönüşmelerini yansıtan dört üzücü hikâyeyi bizlere sunuyor.

Bu rahatsız edici gerçek hikayeler, koridorun hemen yanında gizlenen maskeli tehdidin kaydını tutuyor.

22-03/01/worst-roommate-ever.jpeg

"WORST ROOMMATE EVER" BÖLÜM DETAYLARI

49 dakika süreli 1. bölüm "Bana Büyükanne Deyin"de; Dorothea Puente olarak tanınan bir kadının, durumu kötü olanlara yönelik bir bakımevi işletmesine ama görünürdeki bu hayırseverliğin altında çok daha karanlık niyetler yatmasına tanklık ediyoruz.

45 dakika süreli 2. bölüm "Sessiz İnsanlara Dikkat Edin"de; üniversite öğrencisi Maribel Ramos ortadan kaybolunca dedektifler onu canlı olarak gören son kişi olan ev arkadaşı K.C. Joy'a odaklanıyor.

63 dakika süreli "Maratoncu" bölümünde; karizmatik sporcu Youssef Khater'in birçok ülkede, birden çok kişiye yönelik şiddet içeren saldırılarla sonuçlanan sahtekârlıklar yapmasını izliyoruz.

22-03/01/worst-roommate-ever-izle.jpg

"İşgalci: Kısım 1" ve "İşgalci: Kısım 2" bölümlerinde ise; "Seri işgalci" Jamison Bachman'ın eski ev arkadaşları bu karanlık, tehlikeli adamın kandırmacayla evlerine nasıl girdiğini ve evlerinden nasıl çıkmak bilmediğini; onu evlerinden tahliye etmek için attıkları adımları, Bachman'ın acımasız misillemelerini ve bu sancılı hikâyenin trajik sonunu paylaşıyor.

"Worst Roommate Ever" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin