Netflix özel yapımı Nicole Byer: BBW'yi tanıyalım! Konusu, fragmanı

Netflix özel stand-up şovu "Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo)" Netflix kütüphanesine eklendi. Konusu, fragmanı...

Nicole Byer stand-up komedisi "Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo)" Netflix'te yayınlandı.

Ünlü aktris ve komedyen Nicole Byer'ın Netflix özel stand-up şovu "Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo)" 07 Aralık 2021 Salı tarihinde Netflix kütüphanesine eklendi.

30 Rock, Transparent, The Good Place, Brooklyn Nine-Nine gibi çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak da karşımıza çıkan Byer'ın yeni programı 1 saat 5 dakika süreye sahip.

NICOLE BYER: BBW NASIL BİR YAPIM?

Peki, izleyiciyi bu stand-up programında neler bekliyor?

Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) boyunca Çıldıran Karen'lara, kedi cenazelerine ve karantinada yaşanan ilişkilere değinen Nicole Byer bu ilk Netflix stand-up komedisinde adeta dobralığın sınırlarını zorluyor.

Çok meşgul ve her zaman eğlenceli olmayı başarabilen Byer böylelikle Nailed It! ve Wipeout'tan sonra bu kez farklı bir formatta izleyici karşısına çıkmış oluyor.

Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo)'nun yönetmen koltuğunda Betsy Thomas oturuyor.



"Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo)" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin