Netflix psikolojik gerilim filmi Kaçamak nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı

Evden uzakta. Kimseye güven yok! Roman uyarlaması gizem-gerilim türündeki film "Kaçamak (The Weekend Away)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve çekim bilgileri burada...

Evden uzakta. Kimseye güven yok. Herkesten şüphelen!

Sarah Alderson'ın romanından uyarlanan gizem-gerilim türündeki film "Kaçamak (The Weekend Away)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Başrolünde Gossip Girl dizisinin yıldız ismi Leighton Meester'ın yer aldığı 1 saat 31 dakika süreli film, 03 Mart 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

KAÇAMAK NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Meester'e Christina Wolfe ve Ziad Bakri'nin eşlik ettiği filmin konusu şöyle:

Gone Girl ve The Girl on the Train tarzında psikolojik bir gerilim filmi olarak nitelendirebileceğimiz, ilgi çekici bir olay örgüsüne sahip olan Kaçamak'ta; kız kıza seyahat ettikleri Hırvatistan'da en iyi dostu ortadan kaybolan Beth, neler olduğunu anlamaya çalışır. Ama her ipucu yeni bir aldatmacayı beraberinde getirecektir.

Yeni anne Beth (Meester), en iyi arkadaşı Kate (Christina Wolfe) ile Hırvatistan'da eğlence dolu bir hafta sonu geçirmek için Londra'daki kızından ve mutsuz evliliğinden uzakta bir kaçamak yapmak ister. Beth oradaki ilk gecesinde, güzel bir akşam yemeği yemeyi ve erkenden eve dönmeyi umar, ancak Kate onu çabucak vahşi bir geceye çeker.

Beth ertesi sabah uyandığında Kate'in kayıp olduğunu fark etse de tüm çabalarına rağmen kimse korkunç bir şeyin olduğuna inanmıyor gibidir. Sadece bir taksi şoförü olan Zain (Ziad Bakri) ile müttefik olabilen Beth, arkadaşının başına gelenleri ortaya çıkarmak için yola çıkar.

22-03/04/kacamak-foto2.jpeg

Kim Farrant'ın yönetmen koltuğunda oturduğu The Weekend Away'in oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Leighton Meester (Beth)
- Christina Wolfe (Kate)
- Ziad Bakri (Zain)
- Luke Norris (Rob)
- Amar Bukvić (Pavic)
- Iva Mihalić (Kovac)
- Adrian Pezdirc (Sebastian)
- Parth Thakerar (Jay)
- Marko Braic (Luka)
- Lujo Kuncevic (Mateo)

THE WEEKEND AWAY NEREDE ÇEKİLDİ?

42, Netflix ve Pakt Media iş birliğiyle hazırlanan filmin çekimleri Hırvatistan'ın Split ve Zagreb bölgelerinde gerçekleştirildi.

22-03/04/kacamak-foto3.jpeg

Oyuncu kadrosunun başarılı performansı ile dikkat çeken Kaçamak'ın Türkçe alt yazılı fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Kaçamak" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin