The Parisian Agency: Exclusive Properties 2. sezonuyla Netflix'te! Detaylar!

Netflix'in Fransa yapımı reality dizisi "The Parisian Agency: Exclusive Properties" 2. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi. Yeni sezon konusu, fragmanı ve bölüm detayları...

"Başta hiçbir şey bilmiyorduk. Karımla aptallıklar yaptık. Lüks emlak işine girdik. Sonra üç oğlumuz bize katıldı. Önce Martin, sonra Valentin, sonra da Louis. Raphaël bu sene okulu bitiriyor..."

Paris'e tekrar hoş geldiniz, tabii ki sıra dışı bir aileye de... Kretz ailesine ve ailenin yaptığı emlak işine odaklanan reality dizisi "The Parisian Agency: Exclusive Properties" 2. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi.

5 bölümlük ilk sezonu geçtiğimiz yaz döneminde yayınlanan yapımın yeni sezonu 6 bölümden oluşuyor. Bölüm süreleri 51 ila 66 dakika arasında değişiyor.

THE PARISIAN AGENCY: EXCLUSIVE PROPERTIES 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Kretz ailesine ve ailenin yaptığı emlak işine odaklanan; Fransa'da ve Fransa dışında lüks evlerin alım satım süreçlerine içeriden bir bakış sunan reality dizisinin yeni sezonunda izleyiciyi nelerin beklediğine bakacak olursak;

İkinci sezonda; müşterilerinin Fransa ve ötesinde olağanüstü evler bulmasına yardımcı olan Kretz ailesine eşlik etmeye ve hem çalışan hem eğlenen bu ailenin dünyasına daha yakından bakmaya devam ediyoruz.

Sezonun açılış bölümünde; aile üyeleri; büyüleyici Cap Ferret'de ev arayışı, harika bir teras katı ve bir fotoğraf çekimi için yer ayarlamakla meşgulken; Majo'nun doğum gününü de unutmuyorlar.

22-03/04/the-parisian-agency-exclusive-properties-izle-2-sezon.jpeg

"THE PARISIAN AGENCY: EXCLUSIVE PROPERTIES" KADROSU

Fransa yapımı reality dizisinin kadrosunda Olivier Kretz, Sandrine Kretz, Valentin Kretz, Martin Kretz, Raphaël Kretz, Majo ve Louis Kretz yer alıyor.

22-03/04/the-parisian-agency-exclusive-properties-cast.jpeg

Réservoir Prod. yapımcılığında hazırlanan The Parisian Agency: Exclusive Properties'in 2. sezon tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"The Parisian Agency: Exclusive Properties" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin