Netflix suç belgeseli Tinder Avcısı hakkında bilmeniz gerekenler!

Netflix'in gerçek suç belgesel filmi "Tinder Avcısı (The Tindler Swindler)" kısa sürede popülerleşti. Konusu, fragmanı, yorumları, film projesi bilgileri burada...

"Tinder'da her şeyden biraz bulabilirsiniz. Ama küçük bir kaydırma hayatınızı değiştirebilir..."

Emmy ödüllü dizi "Kedilere Bulaşmayın: İnternette Katil Avı"nın yapımcılarının imzasını taşıyan gerçek suç belgeseli "Tinder Avcısı (The Tindler Swindler)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Günümüz dünyasında aşkın nasıl tehlikeli bir oyuna dönüşebileceğini gözler önüne seren belgesel film 1 saat 54 dakika süreye sahip olup, 02 Şubat 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

22-02/08/tinder-avcisi-izle-film.jpeg

TİNDER AVCISI'NIN KONUSU NE?

Yönetmenliğini Felicity Morris'in üstlendiği yapım; bir adamın kendini jet sosyeteden zengin bir iş insanı gibi tanıtarak etkilediği kadınların milyonlarca dolarını çarpmasını ve şimdiyse kurbanlarından bazılarının intikam peşinde olmasını konu ediniyor.

İnternette flört söz konusu olunca, ne yazık ki parlayan her şey altın değildir ve bir kaydırma hayatınızı da kaydırabilir! Yapım, bizi baştan çıkardığı genç kadınları dolandırarak milyonlarca dolarlık bir servet edinen Tinder Avcısı ile tanıştırıyor.

Rüya gibi bir ilişki yaşadıklarını düşünürken kendilerini bir anda korkunç bir kâbusun ortasında bulan ve ödeşme zamanının geldiğini düşünen üç kadının anlatımlarıyla, bu uluslararası kanun kaçağının öyküsü gözler önüne seriliyor.

TİNDER AVCISI FİLM DE OLMA YOLUNDA!

Belgeselin kısa sürede iyi izlenme sayısına ulaşması ve ilginin giderek artmasına bağlı olarak Netflix ile belgeselin yapımcıları arasında Tinder Avcısı'nın film projesinin hayata geçirilmesi konusunda görüşmelere başlandığı belirtiliyor.

22-02/08/the-tindler-swindler-film.jpeg

RAW, AGC Studios & Gaspin Media ortak yapımcılığında hazırlanan etkileyici belgesel filmin Türkçe alt yazılı fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Tinder Avcısı" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin