Netflix suç komedisi Murderville nasıl bir dizi? Bilinmesi gerekenler!

Suç komedisi "Murderville" 1. sezon bölümleriyle Netflix izleyicisiyle buluşmaya başladı. Murderville konusu, fragmanı, ekşi sözlük yorumları, oyuncu kadrosu ve çekim bilgileri burada...

Suçları çözmek zordur. Doğaçlama komedisi ise daha zordur! Bu ünlüler bir senaryo izlemiyor, olacaklardan bihaberler...

Oyuncuların doğaçlama yaptığı suç komedisi "Murderville" 1. sezon bölümleriyle Netflix izleyicisiyle buluşmaya başladı.

Will Arnett'ı başrolde izlediğimiz dizinin 6 bölümden oluşan ilk sezonu 03 Şubat 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

MURDERVILLE NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Peki, Murderville'de izleyiciyi neler bekliyor?

Terry Seattle için her yeni bir cinayet davası yeni bir ünlü ortak demek!

Birbirinden ünlü ve yetenekli oyuncuların doğaçlama yaptığı bu suç komedisinde eksantrik dedektif Terry Seattle, bir dizi cinayeti soruşturmak için her şeyden bihaber ünlü konuklarla el ele veriyor.

Konuk oyuncular olarak Conan O'Brien, Marshawn Lynch, Kumail Nanjiani, Annie Murphy, Sharon Stone ve Ken Jeong'u görüyoruz.

BAFTA ödüllü BBC Three dizisi Murder in Successville'den uyarlanan Murderville'in ana oyuncu kadrosu Will Arnett (Terry Seattle), Haneefah Wood (Jenkins-Seattle), Lilan Bowden (Amber Kang) ve Phillip Smithey'den (Darren "Daz" Phillips) oluşuyor.

22-02/04/murderville-1-sezon-izle.jpeg

MURDERVILLE 1. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Sezonun, süreleri 30 ila 36 dakika arasında değişen bölümlerinin sıralaması şöyle:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Sihirbazın Asistanı" (35 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Üçüz Katiller" (32 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Cinayet İşlemesi En Muhtemel Kişi" (35 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Çorba Cinayeti" (34 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Kalpsiz" (30 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Faili Meçhul Dava" (36 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; Terry, cinayet masası stajyeri Conan O'Brien'la çalışmayı gönülsüzce kabul eder ve bir sihirbazlık gösterisinde gerçekleşen tuhaf cinayeti çözmeye çalışırlar.

MURDERVILLE NEREDE ÇEKİLDİ?

Electric Avenue, Abominable Pictures, Artists First, Capital Arts Studios, Netflix ve Sony Pictures Television iş birliğiyle, Krister Johnson showrunnerlığında hazırlanan yapımın 1. sezon çekimleri Los Angeles'ta gerçekleştirildi.

22-02/04/murderville-eksi-sozluk-yorumlari.jpeg

Yönetmen koltuğunda Iain Morris & Brennan Shroff ikilisini gördüğümüz Murderville'in yazar ekibi ise Anna Drezen, Chadd Gindin, Craig Rowin, Jack Kukoda, Marina Cockenberg, Kerry O'Neill, Hannah Levy ve Adriana Robles'tan oluşmakta.

"Murderville" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin