Baba Dizisi Yayın Tarihi ve İlk Detaylı Fragman

Baba dizisi yayın tarihi resmi olarak açıklandı. İlk bölüm için de ikinci fragman yayınlandı. İşte Baba dizisinin yayın günü ve diziden yeni bilgiler.

Show TV’nin bir bombası Oğlum dizisi bir diğer bombası ise Baba dizisi olarak görülüyordu. Geçtiğimiz hafta Oğlum dizisinin ne zaman yayınlanacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi de Baba dizisi yayın tarihi açıklandı.

Dizi için ikinci bir fragman yayınlandı ve yeni fragmanla beraber ilk bölümün ne zaman yayınlanacağını da resmi olarak öğrenmiş olduk. Tıpkı beklediğimiz gibi dizi Şubat ayı bitmeden yayına başlamış olacak.

Baba Dizisi Yayın Tarihi 15 Şubat Olarak Açıklandı

Başta Haluk Bilginer’i uzun süre sonra bir dizi projesiyle ekranlara döndürecek yapımın, sadece bu yönüyle bile heyecan yarattığını net olarak söyleyebiliriz. Haliyle büyük bir ilgiyle beklediğimiz dizinin ilk bölümünün ise 15 Şubat tarihinde yayınlanacağı açıklandı.

Takvimleri kontrol ettiğimiz zaman dizinin gün olarak da Salı gününü seçtiği net olarak gözüküyor. Salı günü, Masumlar Apartmanı gibi çok iddialı diziler de var ama Baba dizisi tüm dengeleri değiştirebilir.

Özellikle dizinin oyuncularını değerlendirdiğimiz zaman, yapımın ne kadar iddialı olduğunu zaten anlıyoruz. Diğer taraftan dizinin konusu da izleyicilerin dikkatini çekecek gibi.

Dizide tam bir Anadolu ailesi olan Saruhanlı ailesinin bir anda değişen hayatını izleyeceğiz. Mütevazi bir hayat yaşarken, ailenin hayatı birden değişecek ve bu durum aile ilişkilerinin sorgulanmasına neden olacak.

İlk fragmanda da dizinin konusu için bazı ipuçlarına yer verildiğini görmüştük. Özellikle fragmanda ailenin reisi Emin’in hapisten çıkan oğlu Kadir ile yaşadığı düşünce ayrılıkları üzerinde durulmuştu.

Bir Anadolu ailesinin hikayesinin anlatılacağı söylenen Baba dizisinin ilk bölümü nasıl tepkiler alacak çok yakında göreceğiz. Bir sonraki hafta yayınlanacak olan ilk bölümden sonra dizinin değerlendirmesini yaparız. Ayrıca reyting listelerinde neler yapacak bunu da görme şansımız olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin