Netflix, Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu'nun resmi fragmanını paylaştı

Netflix, Tavuklar Firarda'nın heyecanla beklenen devam filmi Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu’nun resmi fragmanını yayınladı. 

Volkan Usta
15 Kasım 2023 - 18:40
Gündem

Seslendirme kadrosunda, Thandiwe Newton (Ginger), Zachary Levi (Rocky), Bella Ramsey (Molly), Imelda Staunton (Bunty) gibi dünyaca ünlü isimleri buluşturan filmde, ölüme meydan okuyarak Tweedy'nin çiftliğinden kaçmayı başaran Ginger ve ekibi, yepyeni bir tehlike ile burun buruna geliyor. Aradığı huzuru nihayet bulduğunu düşünen Ginger, tavuk türünü tehdit eden bu korkunç tehlikeyle mücadele edebilmek için canı pahasına elde ettiği özgürlüğünü bile riske atıyor.

23-11/15/1700057138_chicken_run_dawn_of_the_nugget__5_.jpg

Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu Hakkında:

Ölüme meydan okuyarak Tweedy'nin çiftliğinden kaçmayı başaran Ginger, nihayet hayallerini süsleyen huzur dolu adayı bulmuştur. Burası sürünün tamamı için insan dünyasının tehlikelerinden uzak bir sığınak olur. Rocky ile birlikte Molly adlı küçük bir kızları da olunca Ginger sonunda mutluluğu yakaladığını düşünür. Öte yandan ana karada, tavuk türünün tamamı yeni ve korkunç bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Bu durum karşısında kayıtsız kalamayan Ginger ve ekibi ise büyük güçlüklerle elde ettikleri özgürlükleri pahasına harekete geçmeye karar verir!

23-11/15/1700057103_chicken_run_dawn_of_the_nugget__1_.jpg

Birden fazla BAFTA adaylığı bulunan Sam Fell'in imzasını taşıyan Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu, 15 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin