Netflix, Terzi’nin 3. Sezon resmi fragmanını paylaştı!

Netflix'in başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı gerçek hayattan esinlenen yeni dizisi Terzi'nin 3. sezon resmi fragmanı yayınlandı. Peki Çağatay Ulusoy'lu Terzi 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Terzi dizisinin konusu ne? Terzi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Terzi dizisi uyarlama mı? Terzi dizisinin hangi hikayeden alınma? Terzi 3. sezon ne zaman gelecek? Terzi 2. sezonda neler yaşandı? Terzi 3. sezonda neler olacak? Çağatay Ulusoy kimdir?

Volkan Usta
27 Ekim 2023 - 11:10
Kültür Sanat

İlk iki sezonuyla çok sevilen Terzi, etkileyici bir final için geri dönüyor. Çağatay Ulusoy’a Salih Bademci, Şifanur Gül, Olgun Şimşek, Ece Sükan ve  Evrim Alasya gibi isimlerin eşlik ettiği, yeni bölümleriyle heyecanı zirveye çıkaran üçüncü sezonda, karakterler arasındaki ilişkiler dönüm noktasına ulaşıyor ve bugüne dek çözümlenemeyen sorular nihayet yanıtlanıyor.

23-10/27/1698389837_terzi__1_.jpg

3 Kasım'da yayınlanacak olan serinin en çarpıcı ve final sezonu, izleyenleri Peyami, Dimitri ve Esvet arasındaki aşk üçgeninin içine son kez ve en nefes kesici haliyle çekmek için geliyor.

23-10/27/1698389878_terzi__4_.jpg

Terzi 3. Sezon Hakkında: 

Uzun bir yolculuktan evine dönen Peyami'nin Esvet'e karşı hisleri giderek yoğunlaşır. Bu oyuna bir son vermeli ve Dimitri'ye tüm gerçekleri anlatmalıdır. Fakat yaşanan talihsiz olaylar Peyami ve Esvet'in planlarını alt üst edecektir.

23-10/27/1698389896_terzi__5_.jpg

Terzi 3. sezon 3 Kasım'da sadece Netflix'te.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin