Netflix yapımı MeatEater 10. sezon 2. kısmıyla geri döndü! Detaylar!

Yolculuk sürüyor... Netflix yapımı MeatEater 10. sezon 2. kısmıyla geri döndü! Yeni bölümlerde neler olacak? Detaylar burada...

"Bir miktar tehlikeli işleri seviyorum. En azından o işi yaparken dikkat etmeye zorlayacak kadar tehlikeli..."

MEATEATER YEPYENİ BÖLÜMLERİYLE KARŞINIZDA!

Avcı, aşçı, yazar ve çevreci Steven Rinella'nın av etini doğadan sofralara taşımak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinin en ıssız ve en güzel yerlerine yaptığı seyahatleri ekrana yansıtan Netflix yapımı "MeatEater" 10. sezonunun 2. kısmıyla 02 Şubat 2022 Çarşamba tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

10 bölümden oluşan 10. sezonun ilk kısmı 29 Eylül 2021'de yayınlanmıştı. Sezonun ikinci kısmı yine 5 bölümden oluşuyor.

Sezonun ilk kısmında; Steven'ın uzak diyarlardaki leziz av eti arayışı onu Kayalık Dağları ve Ozark Dağları'nın yanı sıra Pensilvanya, Güney Teksas ve Wyoming'e götürmüştü.

22-02/08/meateater-izle.jpeg

MEATEATER 10. SEZON 2. KISIMDA NELER OLACAK?

İkinci kısımda; yolculuğa devam eden Steven büyük bir av ve yurt dışından getirilen egzotik bir tür için New Mexico'ya giderken Hawaii'de yabani keçi peşine düşüp zıpkınla balık avlıyor.

Süreleri 27 ila 32 dakika arasında değişen yeni bölümler şöyle sıralanıyor:

- 10. Sezon 6. Bölüm: "Luke Combs ile Wyoming Antilobu" (32 dk.)
- 10. Sezon 7. Bölüm: "Yüksek Arazide Dağ Keçisi" (29 dk.)
- 10. Sezon 8. Bölüm: "Teksas'ta Ak Kuyruklu Geyikler" (27 dk.)
- 10. Sezon 9. Bölüm: "Tek Atımlık" (28 dk.)
- 10. Sezon 10. Bölüm: "Avcı Cenneti" (29 dk.)

İkinci kısım açılış bölümünde; Steven, country müzik yıldızı Luke Combs ile Wyoming'in Büyük Ovaları'nda Amerikan antilobu avına çıkıyor ancak hesapta olmayan bir koyun sürüsüyle karşılaşıyor.

22-02/08/meateater-10-sezon-2-kisim.jpeg

2012 yılında yayın hayatına başlayan ve ilk altı sezonunu Sportsman Channel'de geride bırakan yapım, 7. sezonundan itibaren Netflix'e transfer olmuştu.

"MeatEater" (Netflix) 10. Sezon 2. Kısım Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin