Netflix fantastik dizisi Raising Dion 2. sezon hakkında bilmeniz gerekenler!

Büyük güçler büyük tehlikeler yaratır... Netflix'in fantastik ve bilim-kurgu öğeleri harmanlayan dizisi "Raising Dion" 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon konusu, fragmanı, oyuncuları, çekim bilgileri...

Büyük güçler büyük tehlikeler yaratır...

Netflix'in fantastik ve bilim-kurgu öğeleri harmanlayan dizisi "Raising Dion" uzun bir aranın ardından 2. sezonuyla geri döndü!

04 Ekim 2019'da dokuz bölümden oluşan 1. sezonuyla izleyiciyle buluşan yapım, 01 Şubat 2022 Salı tarihinden itibaren 2. sezon bölümleriyle Netflix platformundan takip edilebiliyor.

Alisha Wainwright ve genç yetenek Ja'Siah Young'ın, başrolü Jason Ritter ile paylaştığı Raising Dion'un yeni sezonu 8 bölümden oluşuyor.

RAISING DION 2. SEZONDA BİZİ NELER BEKLİYOR?

Peki, ikinci sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

Risk daha da arttı...

Dul bir annenin, oğlunun yeni ortaya çıkan süper güçlerini çevreleyen gizemi çözmek için kolları sıvamasını ve onun olağanüstü yeteneklerini gizlemeye çalışmasını konu edinen dizinin 2. sezonunda; Nicole süper güçleri hakkında daha öğrenecek çok şeyi olan oğlunu yetiştirmeye devam eder.

Ancak Dion giderek güçlenirken tehlike düşündüklerinden daha yakın olabilir!

22-02/08/raising-dion-2-sezon-foto.jpeg

RAISING DION 2. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Netflix'in 2019 yılı içinde yayınlanan dizileri göz önüne alınıp oluşturulan "2019'da Netflix ABD'nin en popüler 10 dizisi" listesine girmeyi başaran; aile ve çocuk dizileri arasında zirveyi kapan Raising Dion'ın yeni sezonunun, süreleri 37 ila 45 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Bir Kahraman Geri Dönüyor" (45 dk.)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Sankofa" (37 dk.)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Canavar Sorunu" (40 dk.)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Bu Nasıl Arkadaş?" (44 dk.)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Hesaplaşma" (39 dk.)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "36 Mutlu Saat" (43 dk.)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Annesiz Bir Dünya" (37 dk.)
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Kim Olduğunu Kendin Seç" (39 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; Yamuk Adam'la çatışmasının üzerinden iki yıl geçen Dion, normal bir hayat yaşamaya çalışırken güçlerini geliştirmeye devam eder. Ve Dion'un sınıfına yeni bir öğrenci gelir.

22-02/08/raising-dion-2-sezon-posteri.jpeg

Dennis Liu'nun aynı isimdeki çizgi romanı ve yine aynı isimdeki kısa filminden uyarlanan yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Jazmyn Simon, Rome Flynn, Sammi Haney, Griffin Robert Faulkner gibi isimler yer alıyor.

Çekimleri 25 Ocak ile 25 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen yeni sezonun bölümlerinin yönetmen koltuğunu Darren Grant, Dennis Liu, Janice Cooke ve Bola Ogun dörtlüsü paylaşıyor.

"Raising Dion" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin